tiistai 8. toukokuuta 2012

Ihmeiden aika ei ole ohi

Apua, vielä yksi karmaiseva mode4u! Iski jo melkein paniikki, olin ihan kokonaan unohtanut että näitä oli vielä jäljellä. Lakkailua aloittaessani pelkäsin tietysti pahinta ja olin jo täysin henkisesti valmistautunut tulevaan tuskaan, mutta... sitä ei tullutkaan. Tämä levittyi nätisti, ei ollut paksua eikä sutikaan ollut niin kamala kuin muistin. Mitähän ihmettä oli ensimmäinen ajatus. Lopputulosta tarkastellessa tämähän on jopa iik, kiva! Ei uskoisi :D Paraneekohan kynsilakkakin vanhetessaan (joo ei kyllä) vai sainko muuten vaan harvinaisen, kelvollisen yksilön?Pohjalla punaista shimmerjellylakkaa, koristeena sydämenmuotoisia koristeita ja leimailuja.

Love Fool - nro 431

Tosiaan, ilmeisesti mode4u on onnistunut luomaan edes yhden kelvollisen lakan. Hämmästys oli kyllä suorastaan valtava :D Tätähän luulee jo ihan tavalliseksi lakaksi! Peittävä tämä ei ole, mutta sitä en kyllä jäänyt suremaan. Kaunis, pinkkiin menevä haaleanpunainen sävy. Kimaltelee myös kauniisti.


Käytetyt tarvikkeet:

-Depend, 079 Protective base coat
-mode4u, Love Fool
-miss Selene, 177
-Konad, pinkki ja hopeinen erikoislakka
-Konad, Top Coat
-Seche Vite
-kuviot Konadin laatasta m59

Kävin hamstraamasta Lidlistä hellävaraisempia ja halvempia kynsilakanpoistoaineita Dependin sinisen ja Xtran tilalle. Kahmaisin kaksi pulloa asetonitonta ja yhden asetonillista. On muuten tosi kiva tuo pumppusysteemi! Toivottavasti siitä vaan tulee tarpeeksi tavaraa ulos meikäläisen makuun (:

2 kommenttia: