perjantai 7. syyskuuta 2012

Magneettilakkaa, jee!

Kiitos tuhannesti miljoonasti kaikille vinkkinsä eilen jakaneille <3 Yritin tänään uudelleen neuvoista viisastuneena ja toivoa täynnä. Katsokaa miten hienosti onnistui! Oijee, olen niin iloinen (: Varsinkin etu- ja keskisormi onnistuivat hienosti, mutta muihinkin sain tällä kertaa vähän kuviota esiin. On tässä paljon vielä harjoiteltavaa ja optimoitavaa, mutta tämä on aivan loistava alku! Laitoin siis ensin yhden kerroksen alle ja sen päälle toisen, ihan tavallisen paksuisen kerroksen ja pidin magneettia kynnen päällä vain muutaman sekuntin. Toimii! Lisäsin vielä kolmannen kerroksen innoissani ja hyvin silloinkin onnistui. Jes!



Tämä on kyllä tosi jännän värinen! En millään osaa sanoa mikä tämä on. Jokin sinivihreänharmaanmetallinen? Näyttää kuvissa vähän gunmetal-tyyliseltä...Näissä on myös aika voimakas metallin haju (joo, miksiköhän?) ja ovat tosi värjääviä! Kynnet olivat edellisestä yrityksestä ihan punaisena.

Jee! Kyllä meistä ehkä sittenkin tulee kaverit magneettilakkojen kanssa.

2 kommenttia:

  1. Tosi kivat!:) Mullakin on pari magneettilakkaa, mutta niitä tulee liian harvoin käytettyä koska sen magneetin kans menee mukamas niin kauan aikaa.:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :D Aijaa? Musta noi tuntui kyllä tosi nopeilta tehdä (: Ja helpolta kun tekniikasta saa jotain hajua!

      Poista