lauantai 28. tammikuuta 2012

Ällönihanat retrokynnet

Tästä ei enää retrokauheus paljoa pahene :D Olisin halunnut tehdä nämä kynnet oikeasti mustalla, jolloin lopputuloskin olisi ollut tyylikkäämpi, mutta en omista mustia fimorusetteja. Kynsien ideasta tykkään kyllä, mutta nyt meni muut asiat ihan pieleen. Kynsien reunat ovat ihan kamalan näköiset, en saanut mitenkään kynsinauhoja nätiksi, johtuen joko lakasta tai sitten vain viidestä kerroksesta. Melkein hävettää laittaa tälläisiä kuvia blogiin mutta ompahan jotain esiteltävää.


Pohjalla valkoista lakkaa neonlakan pohjaksi ja keltaista neonlakkaa, koristeena dotting tool -pilkkuja ja fimorusetit.


Yellow Polka Dot Bikini. Minulla ei ole MITÄÄN hyvää sanottavaa tästä lakasta. Olen pitkään ollut kiinnostunut ko. lakasta ihan vain pirteän värinsä vuoksi, mutta tässä vaiheessa voin sanoa vain kaksi sanaa: hyi ja yäk. Pohjalla on valkoinen lakka, se ei todellakaan estänyt tätä kammotusta raidoittumasta iloisesti, kuten kuvissa näkyy. Näyttää ihan siltä kuin olisin vetänyt jotain kumia kynsilleni ja kaiken lisäksi ruttuun! Kolme kerrosta valkoisen lakan päälle ei tuonut kummoistakaan peittävyyttä (toisaalta valkoinen lakkakaan ei ollut täysin peittävä, mutta silti) ja kuten jo mainitsin, nätiksi tätä ei saanut mitenkään. Jooei, ei kiitos. Ehkä kokeilen tätä vielä valkoisen, peittävän cremen päälle tai sitten juon koko pullon jotta pääsen tästä tuskasta, jota Yellow Polka Dot Bikini aiheuttaa :D


Käytetyt tarvikkeet:

-Konad, Hardner
-Maybelline, Colorama, 18 Soft Mint
-China Glaze, Yellow Polka Dot Bikini
-Rimmel, Fashion Finish, 94 Berry Bright
-Depend, 033 (fimojen kiinnitykseen)
-Seche Vite
-dotting tool
-fimoja


Pieneen blogihiljaisuuteen on syy, nimittäin ylläolevassa kuvassa esiintyvä projekti (: Sain perjantaina vihdoinkin Hong Kongista tilatut kynsikiekkoni, kaikki 20 kappaletta, ja nyt olen innolla niihin lakkojani swatchaillut koko eilisen ja tämän illan ja olen käynyt läpi vasta alle puolet lakoista. Kynnet sentään tänään tein kun oikein itseni pakotin, mutta muuten en ole malttanut käsistäni projektia jättää. Homma jää kyllä pakostakin kesken sillä en tilannut tarpeeksi kiekkoja ja nyt niitä on hommattava sitten lisää... ja odotettava taas lähes kuukausi niiden saapumista.

Koska koulukiireetkin ovat viimein ohi, aion toteuttaa huomenna yhden toivepostauksen ja esitellä kynsienhoitorutiinejani (: Ja nyt painun rasvaamaan kätöset, apua kun ovat kuivat. Miten olenkin ne tähän kuntoon päästänyt, hyi minua.

4 kommenttia:

 1. Eivät nu nyt niin kamalat ole! itse tykkään ainakin=D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos (: Itsekkin tykkäsin koristeluista mutten lakasta sitten yhtään.

   Poista
 2. Kivat kynnet :) Itseskkään en paljoa tuosta Yellow Polka Dot Bikinistä pidä, niin huono levittyvyys, että huhhuh..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia (: Jooh aika surkea lakka ): Ja China Glazen piti olla sentään laatumerkki...

   Poista