sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Fisut verkossa ja miten hoidan kynsiäni

Huh, vihdoinkin kaikki kynsikiekot on käytetty! :D Tilasin saman tien 20 kappaletta lisää jotta saan loputkin lakat kiekoille eikä lopu kesken. Nyt voi sitten jo keskittyä kivasti kynsiinkin, jotka jäivät vähän laiminlyödyiksi tänä viikonloppuna. Sain aikaiseksi nämä huippuihanat merelliset fisukynnet joista kyllä tykkään ihan hulluna (: Aivan mahtavat! Pohjalla on liukuvärjäys, vaikka se kaiken härpäkkeen alle jäikin kun töpötelty lakka oli vähän liian samansävyinen pohjalakan kanssa näkyäkseen.Pohjalla vedenvihreää shimmerlakkaa ja töpöteltynä vaaleampaa turkoosia lakkaa, koristeena leimattu verkkokuvio, isohileinen hologrammiglitterlakka ja fimokalat.

Star Gazer 135 - nro 50

Olen blogin alusta saakka haaveillut siitä, että voisin esitellä täällä myös swatcheja käyttämistäni lakoista, mutta koska olen kokenut aivan liian vaivalloiseksi siistiä kynsinauhat kahteen kertaan (sotken paljon levittäessäni lakkaa!), on swatchhaaveet jääneet. Nyt kynsikiekoilla voin kuitenkin toteuttaa tämän unelmani! Yllä siis ensimmäinen swatch tämän päivän pohjalakasta (: Kai kaikki ymmärtävät että ko. lakka on kuvan keskellä? Kamerani ei ihan niin hyvin zoomaa että saisin vain yhden "kynnen" kuvaan. Kertokaahan aiheuttaako swatchaus teissä mitään tunteita suuntaan vai toiseen :D Hitti vai huti?


Käytetyt tarvikkeet:

-Konad, Hardner
-Star Gazer, 135
-Technic, Siona Island
-Konad, hopeinen erikoislakka
-Yssy, 45
-Depend, 033 (fimojen kiinnitykseen)
-Depend, Quick Dry & Shine
-leimat Konadin laatasta m57
-fimoja

Rose's nailsin Rose toivoi postausta siitä, miten hoidan kynsiäni (: Kynsienhoitoproseduurini on melko simppeli, joten saan sen kivasti tähän postauksen loppuun ahdettua.


Tässä kynsienhoitoarsenaalini. Ennenkuin tutkitaan näitä, täytyy kynsieni kanssa ottaa huomioon pari seikkaa. Minulla on luonnostaan kovat, joustavat ja hyväkuntoiset kynnet ja niitä on kehuttu kauniiksi jo synnytyssairaalassa :D Eli osa kynsieni hyvästä kunnosta menee puhtaasti geenien piikkiin. Toinen asia on se, että juon rutkasti maitoa (purkki päivässä eli 1,5l / päivä) joka varmasti myös näkyy kynsien vahvuutena ja nopeana kasvuna. Kynsien hoitoni on lähinnä siis sellaista peruskauraa, kun en mitään erityistä tarvitse (:

Inen hoito-ohjeet kynsille:

- Käytä lasiviilaa. Lasiviila estää liuskoittumista, toisin kuin tavalliset viilat. Viitosella saa jo kelpo lasiviilan ja et varmasti kadu! Jos itselleni tulee tarve lyhentää kynsiä, otan saksilla pituutta pois ja viimeistelen kärjet viilalla.
-Bufferoi kynnet säännöllisesti. Bufferoinnilla tarkoitetaan siis noita "taikaviiloja" joilla tavallaan kuoritaan kynnen pintaa. Bufferointi poistaa värjäytymiä ja kiillottaa kynnen. Itse suoritan tämän vaiheen kerran kuussa.
-Hoida kynsinauhoja. Itse käytän siihen kynsinauhaöljykynää, kynsinauhaveistä ja appelsiinipuutikkua. Joka päivä tökin kynsinauhat taaksepäin, leikkaan veitsellä kuolleen osan pois ja lisään lopuksi öljyä. Kynsinauhaveitsen käyttöä kannattaa harjoitella varovasti! Sillä lähtee kyllä kuollut osa tehokkaasti, mutta huolimaton veistely voi aiheuttaa haavoja. Myös erilaisia kuollutta solukkoa irrottavia öljyjä on olemassa.
-Käytä oikeanlaista aluslakkaa. Kunnon aluslakka voi helpottaa monia ongelmia kuten lohkeilua, katkeilua jne. Valitse aluslakka kynsiongelmasi mukaan. Itse käytän Konadin Hardneria mutten oikeasti edes tarvitse sitä.
-Muista rasvata käsiä säännöllisesti! Mikään lakka ei näytä hyvältä jos kätöset ovat kuin muumiolla. Varsinkin näin talvella käsien rasvaamatta jättäminen näkyy kyllä aika äkkiä käsissä. Itselläni on käytössä tällä hetkellä kotona tuollainen SEN-merkkinen mansikan ja maidon tuoksuinen rasva ja käsilaukussa Lumenen Basic Blue -käsirasva.

Siinä tuollaiset helpot ohjeet käsienhoitoon (: Nämä ihan varmasti kaikki osaa toteuttaa. En nyt tiedä tarjosiko tämä mitään uutta, mutta näin minä hoidan käsiäni ja kynsiäni ja omasta mielestäni ne ovatkin ihan hyvässä kunnossa. Värjäytymille en valitettavasti voi mitään, en voi bufferoida niin paljon kuin tarvitsisi :D

Huh mikä jättipostaus! Apua. Tämän siitä saa kun kasaa kaiken sanottavansa sunnuntaille :D Voivoi.

12 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet! Nuo swatch- kuvat ovat kivoja, voit laittaa lisääkin. :)

  Kiitos tuosta kynsien hoito jutusta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! (: Ja ei kestä. Hauskaahan tuo postaus oli tehdä :D

   Poista
 2. Hauskat kynnet!!
  Mä en oikein oo mitään mieltä noista swatcheista, ei niistä ainakaan haittaa ole =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia (: No hyvä jos eivät ainakaan negatiivista reaktiota herätä :D

   Poista
 3. noi kynnet... wauwauwau!!! Noi fisut on ihan tositosisöpöt! :3
  Nuo swatchkuvat on ihan ok juttu postauksissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh kiitos :D Söpöjä fisuja ovat tosiaan! Tuommoisia nemokaloja :D Ääni swatcheille!

   Poista
 4. Voi miten suloiset kalaset! Sai aikaan semmoinen, awwww äänen täällä näytön toisella puolella.

  Onnistunut lakkaus siis! Lisäksi kiva lisä tuo swatchkuva, joten jos vain jaksat kuvailla niin mieluusti seuraavillakin kerroilla sellaisen katsastan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww :D Minulta aww sinun awwillesi. Ja tottakai jaksan kuvailla! Olen niiiin halunnut laittaa blogiin myös swatcheja (:

   Poista
 5. Ihanat! :) Hauska idea tuo "kalaverkko"! :D Voi, onnellisia te kynsigeenin omistajat! Itse harkitsen jo geelejä että pysyiskin jonkun mittaisina ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! (: No se hyvä puoli vahvoissa luonnonkynsissä onkin ettei tarvitse geelejä. Säästyy rahaa ja aikaa! (:

   Poista