tiistai 31. tammikuuta 2012

Letkeästi lebardia

Yhtä väsynyt tööttöolo jatkuu tänäänkin ): Tein kuitenkin ilokseni ihan peruskivat, yksinkertaiset ja vähän kliseiset kynnet. En kyllä yleensä tykkää yhtään eläinkuvioista, mutta näin pieninä annoksina erittäin harvoin lebardikuvio jopa toimii. Olen ihan tyytyväinen, tulee joku selektiivisen kosmetiikan merkki mieleen mutten kyllä nyt yhtään muista mikä.Pohjalla kultaista shimmerlakkaa ja shimmeristä efektilakkaa, koristeena leopardikuviokärjet ja mustaa kynsiteippiä.

Star Gazer - nro 89

Ajattelin eilen, että katson vielä tämän viimeisenkin Star Gazerin ennenkuin uskallan puhua varsinaisesta kuplimisongelmasta. Nyt on sitten testattu sekin ja ikävä myöntää, että kyllähän nämä vähän kuplimiseen taipuvaisia lakkoja ilmeisesti ovat. Tämä kultainen ei kupli läheskään niin pahasti kuin eilinen kuparinen, mutta kuplia on ihan selkeästi näkyvillä, mikä on erittäin harmillista kun lakat ovat muuten niin ihania ja peittäviä ja kauniita. Täytyy myöntää ettei kupliminen kyllä estä minua hankkimasta näitä lisää jos käsiini vain saan :D Plussia on enemmän kuin miinuksia.


Käytetyt tarvikkeet:

-Konad, Hardner
-Star Gazer, nimilappu kadonnut
-Eveline, Pastel Colours, 270
-Konad, musta erikoislakka
-Konad, Top Coat
-Seche Vite
-kuviot Konadin laatasta m57
-kynsiteippiä

Siinäpä kaikki tänään. Väsyttää...

10 kommenttia:

 1. Hienot ja tosi kaunis väri=)

  VastaaPoista
 2. Ihanan värinen toi lakka! :) Muutenkin tosi kivat kynnet :)

  VastaaPoista
 3. Mulle tuli mieleen Helena Rubinstein (vai miten se kirjotetaan..) :)

  VastaaPoista
 4. Miten ihmeessä sait ton kynsikorun tolleen ilmaan mut kuva ei ole kuitenkaan heilahtanut :D En pysty olemaan vaan muutako ihmetteleen sitä :D Hienot kynnet, harmi että kuplii ku on noinki nätti väri, kupliminen on ärsyttävää :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmeisesti kamera on sen verran hyvä että nappaa kuvan silmänräpäyksessä joten kynsikorun heiluminen tallentuu selvänä kameralle :D Jooh ei ole kupliminen kivaa ): Tekee lakkauksesta niin epäsiistin.

   Poista