keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Pinkki katastrofi

En tiedä edes mitä sanoa :D Peukaloa ei tänään kuvissa koska sain siihen aikaiseksi vekin. Itseasiassa tällä hetkellä lähes kaikissa kynsissä on jonkinlainen kauneusvirhe. Ja joo, unohdin koristella pikkurillin (: En tiedä miten se on mahdollista mutta tajusin asian vasta kun olin ehtinyt koskettaa päälyslakan sudilla kynttä. En tykkää näistä. Olivat vielä hankalat kuvattavatkin kun hohtivat niin paljon. Älkää surko jos kuvio ei hahmotu, ette menetä kyllä yhtään mitään!


Pohjalla pinkkiä shimmerlakkaa lilalla flashilla, koristeena tarrat ja dotting toolilla tehdyt kuviot.

LX 07 - nro 18

Oikeastaan kaiken pahan alku on tämä lakka. Ostin sen huuto.netistä ja se on ihan selkeästi laitettu myyntiin vain, koska siitä on haluttu eroon: se on paksua, kuivuu ERITTÄIN huonosti (mistä johtuen uusia vekkejä ilmestyy kynsiin ihan koko ajan) ja suti on irronnut korkista ja toisin kuin yleensä, sitä ei saa kiertämällä siihen takaisin. Miksi kukaan edes myy tälläistä roskaa eikä heitä vain suoraan pois? Yhhyh. Sääli, sillä tykkään väristä. Seche Vite voisi ehkä auttaa kuivumisongelmaan, sillä tästä Dependin päälyslakasta ei ole kyllä yhtään mihinkään :D Näen lakalla vielä toivoa, siksi aionkin kaikesta huolimatta sen säästää.


Käytetyt tarvikkeet:

-Konad, Hardner
-LX, 07 (?)
-Wild & Crazy, Montana
-Depend, Quick Dry & Shine
-tarroja
-dotting tool

Veikkaan että kynnet muistuttavat kuun pintaa kaikkine reikineen ennenkuin lopullisesti kovettuvat (: Tosi nättiä. Nyyh.

4 kommenttia:

 1. Ihanat!
  Harmi vain, että tuo lakka on niin huonoa, sillä se on ihanan värinen.. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos (: Samaa itsekkin harmittelen... En vaan raaski heittää sitä siltikään pois >:

   Poista
 2. Voi musta näissä on ihana idea. :D Olis kivat ystävänpäiväkynnet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos (: Eri lakan kanssa olisivat voineet olla ihan kivatkin.

   Poista