torstai 9. helmikuuta 2012

Smaragdikaupunki by night

Flunssa tosiaan vie voimat. Nyt ollaan onneksi voiton puolella ja jaksoin tehdä kynnet (: Taas meinasi käydä glitteronnettomuus, valitsin nimittäin liian peittävää glitteriä koristeeksi ja koko kaupunki jäi sen alle. Jouduin siis tekemään talo-osat uudelleen mutta hyvältä näyttää noinkin. Kuupolot eivät vain oikein näy, taisivat olla liian pieniä ): Ei näistä nyt niin kovin hienot tulleet mutta idea oli aika kiva.Pohjalla myrkynvihreää frostlakkaa ja hopeista glitterlakkaa, talot tehty maalaamalla ensin ääriviivat nail art -lakalla ja sutimalla rajojen sisäpuolelle mustaa lakkaa. Ikkunat dotting toolilla.

Emerald City - nro 261

Emerald City ei ole vanhoja lakkojani ;) Se on aivan ihana! Todella upea, myrkyllinen vihreä joka suorastaan loistaa kynsillä. Koostumus oli kuitenkin vähän vetistä ja lakka vaatikin kolme kerrosta näyttääkseen tasaiselta. Tykkään aivan hurjasti silti.


Käytetyt tarvikkeet:

-Konad, Hardner
-Sally Hansen, Xtreme wear, 10 Emerald City
-e.l.f. , Glitter Glam
-Golden Rose, Nail Art, 106
-Flormar, 313
-Wild and Crazy, Twilight
-Depend, 033 (strassien kiinnitykseen)
-Seche Vite
-dotting tool
-strasseja
-strassitikku


Anoppi piipahti tuossa männäviikolla Kanarialla ja toi sitten minulle nämä kaunokaiset tuliaisiksi (: Emerald Cityn esittelinkin jo, ja Purple Potion on aivan upea violettisininen duochrome. En olisi voinut onnellisempi olla! Sally Hansenin Xtreme wearia ei tietääkseni edes saa (enää?) Suomesta, mikä on kyllä sääli jos sarja sisältää muitakin tälläisiä ihanuuksia. Purple Potion vuorossa huomenna <3

6 kommenttia:

 1. Mulla on tälläkin hetkellä kynsissä tuota Purple Potionia, tää on tosi ihanan värinen. En tykkää kauheasti violettia mut tää meni suoraa sydämmeen. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, en malta odottaa että pääsen laittamaan sitä omille kynsilleni! (:

   Poista
 2. Ihana toi vihree lakka :)
  http://nailsand.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin! (: Ja kiitos linkistä.

   Poista
 3. Ohhoh, onpas kyllä vain upea vihreä! Vaikken vihreillä aina lämpeä, niin tuo on kyllä sellainen, joka ois melkein pakko saada!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on todellakin niin kaunis (: Ja todella erikoinen. En mitään vastaavaa kokoelmassani vielä omistanut.

   Poista