perjantai 10. helmikuuta 2012

Sarjakuvamaiset kynnet

Mitähän näistä sanoisi :D Idea oli vähän kybermäinen ja sarjakuvamainen, toteutus sitten Inemäisen epäsiisti. En aluksi yhtään tykännyt näistä ja yritin korjata tilannetta mattalakalla, mutta se ei näyttänyt hyvältä sitten yhtään ja lätkäisin Sechen päälle. Mattalakka on erittäin tehokas kuvioiden sotkija joten siitä syystä joka paikka on vähän valunut ympäriinsä. Mutta! Kun näitä kynsiä ajattelee lähinnä leikkimielellä eikä perfektionistisilmin on lopputulos jopa ihan hauska (:Pohjalla violettia duochromelakkaa, koristeena nail art -lakoilla tehdyt rastit, siniset ranskiskärjet ja kynsiteippiä.

Purple Potion - nro 262

Purple Potion oli sitten juuri niin ihana kun odotinkin (: Sininen hohde näkyy todella kauniisti ja väri on vähintäänkin mielenkiintoinen jopa yksinään. Myös tämä lakka vaati kolme kerrosta nättiin, tasaväriseen pintaan, taitaa olla sarjan ominaisuus? 


Käytetyt tarvikkeet:

-Konad, Hardner
-Sally Hansen, Xtreme Wear, 26 Purple Potion
-Golden Rose, Nail Art, 126 ja 106
-Flormar, Neon Colors, N002
-Seche Vite
-kynsiteippiä

Viskasin tuon Konadin Hardnerin nyt menemään kun pohjalta alkoi olla aika hankala saada tavaraa sutiin pullon muodon takia. Aluslakkana ihan kelpo tavaraa, ei mitään suurempia ongelmia mutta kovettavaa vaikutusta en kyllä huomannut. Tosin kynteni ovat muutenkin kovat joten olen jäävi sanomaan asiasta mitään :D Ehkä jollain toisella kovettava ominaisuus voisi toimiakkin. Jatkossa kuitenkin mielummin käytän jotain varsinaista aluslakkaa ja yksi pullo onkin onneksi jo odottelemassa (:

6 kommenttia: