sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Ai mitenniin ei ole kesä?

Kyllä minun kynsillä vaan on! Olen nyt sitten kipeänä kivasti ja päätin piristää itseäni tekemällä kivat ja söpöt kesäkynnet. Vähän lapsenomaiset tuli jälleen ja kun miettii niin tyylikkäämminkin olisi voinut ehkä toteuttaa mutta olen kyllä tyytyväinen (: Piristävät mieltä ihan oikeasti. Taitaa tämä naivistinen, yksinkertainen tyyli vaan sopia minulle, olenhan sentään melkoisen lapsenmielinen :DPohjalla taivaansinistä cremelakkaa, koristeena kahdella eri vihreällä nail art -lakalla tehty nurmikko, dotting toolilla tehdyt pilvet ja fimokukat.

Cyclades Blue - nro 243
Tämä lakka olikin sitten melkoinen mysteeri. Näyttää pullossa cremeltä, näyttää kiekolla cremeltä, näyttää kaukaa katsottuna kynsilläkin cremeltä mutta lakatessa huomaa, että tässähän on ihan pienenpienenpientä shimmeriä. Näkee kynsilläkin jos sentin päästä katsoo. En kuitenkaan laskisi tätä shimmerlakaksi, sen verran pientä on kimallus ja käyttäytyy muutenkin kuin cremelakka (: Laatu jälleen ihan perushyvää Mavalaa. Todella nätti sininen! Jos joku miettii samankaltaisuutta Mavalan Tropiquen kanssa niin voin sanoa, että jälkimmäinen on lilahtavampi ja siinä on omituinen, paperimassamainen olemus. En osaa sitä tuon paremmin selittää :D Voin siis ihan hyvällä omallatunnolla omistaa molemmat!


Käytetyt tarvikkeet:

-Konad, Hardner
-Mavala, 167 Cyclades Blue
-Kiss, Nail Art, Beach Green
-Nail Star, shimmervihreä
-Wild and Crazy, Montana
-Depend, 033 (fimojen kiinnitykseen)
-SECHE VITE (Antakaa anteeksi! :D Lakkauksessa on käytetty Secheä eikä Dependiä, ajatuksissani laitoin kuvaan väärän pullon)
-dotting tool
-fimoja

Dependin "pikakuivattaja" on lopussa ja luulen että on tulossa myös tiensä päähän, vaikka vähän olisi vielä jäljellä. Sivellin on vain niin ohut, ettei siihen saa enää tarpeeksi lakkaa, jotta koko kynnen saisi siististi lakattua. Jaa että laatu? Kamalaa kuraa! Kiilto ei vastaa läheskään Secheä, kuivatusominaisuuden kanssa on vähän niin ja näin ja ohut suti ärsytti kamalasti, lakkaa ei vaan saanut siihen tarpeeksi. En todellakaan ostaisi enää uudelleen edes alesta! Surkea ostos mutta tulipahan kokeiltua.

4 kommenttia:

  1. Katos vaan, sä menit ihan kesään asti kynsilläs, kun mä menin kevääseen täällä: http://pinjeta.blogspot.com/2012/02/nailla-kynsilla-se-kevat-tulee.html
    :)

    VastaaPoista
  2. Ai kun kivat! Tulispa kesä äkkiä :) Jaoin sulle muuten tunnustuksen blogissani http://kynnellekykenevat.blogspot.com/

    VastaaPoista