torstai 2. helmikuuta 2012

Vihdoinkin onnistuminen!

Pitkästä aikaa sain tehtyä kynnet jotka onnistuivat ja näyttävät jopa tosi kivalta (: Kuvissa näyttävät jotenkin oudon epämääräisiltä ja epäsiisteiltä mutta tosielämässä eivät ole kumpaakaan! Ihana, jotenkin isoäitimäinen tai vähän historiallinenkin vivahde näissä on ja sopivat vastalyhennettyihin kynsiin tosi söpösti. Leikkelin siis kynsiä vähän lyhyemmiksi kun varsinkin etusormen kynsi alkoi ikävästi kiertyä ja vasemman ja oikean käden kynsissä oli melko suuri pituusero, joka vähän häiritsi. Nyt näyttävät paljon sopusuhtaisemmilta keskenään.Pohjalla fuksianväristä shimmerlakkaa, koristeena kultaisella nail art -lakalla tehtyjä raitoja, kultaisella glitterlakalla tehdyt ranskalaiset kärjet ja kukkafimot.

LX - nro 36

Kun eilen haukuin käytettynä ostamaani LX:n lakkaa, tänään voin kehua toista. Aivan ihana lakka! Todella upea, vähän metallimainen pinta ja kaunis väri (: Ei yhtään paksuuntunutta tai ongelmaista vaikka samalta myyjältä hankittu ja levittyi kuin unelma. Peittikin jo yhdellä kerroksella, mutta laitan aina kaksi joka tapauksessa. Tälläisiä yllättäjiä kaivataan lisää.


Käytetyt tarvikkeet:

-Konad, Hardner
-LX, nimetön
-Kiss, Nail Art, Pearl Gold
-Yes Love, 7
-Depend, Quick Dry & Shine
-fimoja

Ensimmäistä kertaa lakkaleikkien historiassa on käymässä niin, että jonossa ei ole enää uusia, käyttämättömiä lakkoja joita testata :D Tämä tarkoittaa sitä, että ensi viikolla alan käymään läpi sitten Helmerin syömiä vanhoja ystäviä, joita ei ole ennen tässä blogissa nähty. Onneksi niitä riittää, sillä rahatilanne ei salli uusien lakkojen ostoa eikä asiaan ole ihan vähään aikaan tulossa helpotusta. Ihan hauska lakata vanhoillakin lakoillani kyllä, tuleepahan käytettyä niitäkin eivätkä jää vain yhden manin ihmeiksi. Oikeastaan olen aika innostunut itsekkin näkemään mitä Helmeristäni löytyy, ehkäpä löydän vanhoja suosikkeja uudelleen tai jopa ihan uusia aarteita joita en ole kertaakaan koko kynnelle sutinut. Jännää! (:

4 kommenttia:

  1. Näistä siun kynsistä tulee etäisesti mieleen mummoverhot...Ja mihis kynsikoru on kadonnut? :o

    VastaaPoista
  2. Hahaha (: Niin minullekkin! Lyhensin kynsiä niin kynsikorulle ei jäänyt tilaa. Täytyy odottaa että vähän kasvavat!

    VastaaPoista