keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Pehmytmetallia

Jos lakka on hyvin suloinen ja metallinen, miten tähän ristiriitaan tulisi oikein suhtautua? Minä valitsin hempeän lähestymistavan ja lakan söötin puolen ja laitoin koristeeksi vain somia, tyttömäisiä pitsisydäntarroja. Jokainen kynsi on erilainen, myös oikeassa kädessä. Hölmöyksissäni vain laitoin koristelut itseeni päin, joten siksi saatte normaalista poikkeavan kuvan tänään :D Väkersin nämä koristelut muuten otsalampun kanssa, oma pöytälamppuni kun päätti kärventää polttimonsa, mutta loppua kohti se mokoma alkoi sattua päähän niin paljon että kynsinauhojen putsaus oli pakko suorittaa hämärässä nurkassani ihan ilman lisävalaistusta. Siihen nähden homma onnistui aika hyvin!Pohjalla vaaleanpunaista metallilakkaa, koristeena tarroja.


Selvitin muuten näiden metallilakkojen salaisuuden: kirkkaassa valossa, kuten salaman kanssa otetuissa kuvissa, lakka näyttää enemmän tavalliselta frostlakalta. Hämärämmässä kuitenkin lopputulos on ihan silkkaa metallia! Täällä nurkassa lakka näyttää todella tasaiselta metallipinnalta ja täytyy sanoa että tämä tyttö tykkää. Toki tämä on aivan ihana myös valossa, mutta metalliefekti ei ole yhtä vahva. Ah, onneksi ostin näitä metallilakkoja monta pulloa <3 Peittävyyskin ihan huippuluokkaa, yksi kerros melkein riittäisi. 


Käytetyt tarvikkeet:

-L'oreal, Vitamin Pastel, 100
-Classics, Metallic, 02
-Seche Vite
-tarroja

Aion mennä vasta ylihuomenna käymään sittarissa etsimässä uutta halogeeniystävää entisen lampun tilalle, siihen asti lakkaustyöstä tulee melkoista hämärähommaa :D Ellen keksi jotain viritystä tuon otsalampun varalle, ja minähän muuten keksin, ei tässä turhaan insinööriksi opiskella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti