tiistai 21. helmikuuta 2012

Vihreiden nummien tunnelmaa

Hämyisten pubien puusisustuksen värinen pohja, vihreitä apiloita ja ripaus menninkäisten kultaa... siis tottakai irkkua! No oikeasti tarkoitus ei ollut tehdä mitään Irlantijuttuja, mutta kummasti vaan näistä tuli :D Sain vision tehdä tälle punaruskealle pohjalle vihreitä apiloita ja loppuen lopuksi oli ihan pakko lisätä vielä vähän glitteriä peittämään pikkuvirheitä. Tosi kivat kynnet tuli! Hämärässä apiloiden muotoa ei oikeastaan erota glitterin alta noin hyvin kuin kuvissa, mutta päivänvalossa luultavasti kyllä. Tykkään (:Pohjalla punaruskeaa jellylakkaa, koristeena leimatut vihreät apilat ja kultaglitter.

Las Vegas - nro 287

Minä inhoan tummanpunaisia jellylakkoja, niistä tulee ihan kamalat kynsinauhat kuten näkyy ): En vaan millään saa tätä väriä siistiksi, livenä ei todellakaan näytä noin pahalta :D Muuten tämä oli taas sitä ihan peruskiva -sarjaa. Levittyi nätisti, peitti kolmella kerroksella ja kuivui suht nopeasti. Pienenpienenpientä shimmeriäkin löytyy joka näkyi pullossa ja levittäessä ja näköjään myös swatchissa, muttei niinkään kynsillä. Aika perus vamppipunainen lakka.


Käytetyt tarvikkeet:

-L'oreal, Vitamin Pastel, 100
-Mavala, 33 Las Vegas
-Konad, vihreä erikoislakka
-e.l.f. , Golden Goddess
-Konad, Top Coat
-Seche Vite
-kuviot Konadin laatasta m22

Tuolla lumessa tarpominen on kyllä aika kaukana riverdancen tahdista kun tässä illalla testasin :D Lunta, lunta kaikkialla...

2 kommenttia:

  1. Luin monta kertaa että vihreiden mummien tunnelmaa, ennenkun tajusin :'D

    Mutta kivat kynnet! mulla ei ittellä taida yhtään jelly-lakkaa olla edes kun en niistä oo paljon hyvää kuullut.

    VastaaPoista
  2. Hahahaha :D Vai mummeleita. Kiitoksia. Jellyt eivät tosiaan kaikille sovi, koska eivät ole oikeastaan peittäviä, mitä aika moni lakaltaan haluaa. Muuten jellyissä ei ole yleensä mitään vikaa (:

    VastaaPoista