maanantai 13. helmikuuta 2012

Inen The ystävänpäiväkynnet 2012

Tässä ne nyt ovat! Jostain syystä kun esittelin aivoilleni ajatuksen "ystävänpäiväkynnet", koko inspiraatio-osasto sanoi itsensä irti ja jäin ihan oman onneni nojaan. Onneksi keksin nuo melko kauan aikaa sitten ostamani sydämenmuotoiset, ihan tavalliset askartelutarrat joita voisin kokeilla. Jäykkiä olivat, joten nousevat reunoista melko vahvasti ja kultatehosteet lähtivät vähän leviämään päälyslakan vaikutuksesta, mutta muutenhan nämä näyttävät tosi hyvältä! Toivottavasti eivät kaikki tartu kohta hiuksiin tms ja itse juhlapäivänäkin olisi edes pari tarraa jäljellä. Pikkurillissä ovat kyllä todella irrallaan kun sen kynsi on niin pieni ja kaareva, mutta toivo elää...Pohjalla vaaleanviolettia shimmerlakkaa, koristeena sydämenmuotoisia askartelutarroja ja nail art -lakoilla toteutetut koristekärjet.

Pinky Promise - nro 210

Päätin tehdä ystävänpäiväkynsistäni lilat ihan vain sillä perusteella, että tämä söpö Pinky Promise oli pöydälläni lakkajonossa odottamassa (: Mitä sitä lakkaa enempää miettimään kun voi lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla: testata tätä lakkaa ja saada söpöt ystävänpäiväkynnet. Pinky Promise on kyllä todella suloinen! Ihana pinkki flash, helppo levittyvyys ja nopea kuivuminen ovat ehdottomasti huikeita plussia tähän laariin. Miinusta taas siitä, että tasainen, peittävä pinta vaatii kolme kerrosta. Valitettavasti en yhtään tiedä millä nimellä Pinky Promise löytyy uusista Wild & Mild -lakoista tai edes sitä, löytyykö ollenkaan.


Käytetyt tarvikkeet:

-L'oreal, Vitamin pastel, 100
-Wild and Crazy, Pinky Promise
-Kiss, Nail Art, Pearl Gold ja Bikini Pink
-Seche Vite
-askartelutarroja

Nyt täytyy kysyä neuvoa viisaammiltani! Kävipä niin, että tein anopille lomakynnet tuossa parisen viikkoa sitten. Lakkaukset vaan lähtivät kuulemma seuraavana päivänä siististi laattana pois kynsiltä! Ei kuulemma minkäänlaista roskaa jäänyt, koko lakan vaan pystyi vetämään kynnestä irti. Mikä ihme tähän voi olla syynä? Onko jollekkin käynyt samantapaista ongelmaa? Vähän epäiltiin sitä, että kun heti lakkauksen valmistumisen jälkeen kynnet olivat jonkin aikaa ulkona pakkasessa niin eivät olisi ehtineet kiinnittyä tms, mutta en tiedä. Aluslakan ongelmaa epäilin mutta samaa Konadin Hardneria käytin kun itsellänikin. Toivottavasti joku osaisi auttaa, eihän tälläinen nyt saa toistua ):

14 kommenttia:

 1. Mulla on myös tota Pinky Promise lakkaa mut en oo kertaakaan saanu tehtyä sillä yhtä kivoja kynsiä ku noi sinun! :) Ja tohon lakanlähtemisognelmaan, olen kokenut tuon niiiin monta kertaa!:< Olen tullut siihen tulokseen, että se saattas johtua siitä että lakkaa on liian monta kerrosta tai kerrokset ovat liian paksuja...Tai sitten lakka ei ehkä oo aina kerennyt kuivua ennen seuraavaa kerrosta :S Nää nyt vaan on ollu tällasia arvailuja, jotka ainaki omalla kohalla saattas olla hyvin mahollisia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiitos (: Pinky Promise on tosi söpö. Hmm! En kyllä tehnyt mitään eri tavalla omiin kynsiini verrattuna ja itselläni ei ole tuollaista ongelmaa koskaan ollut. Mutta hmm... Voi olla ihan mahdollista. Täytyy tarkkailla tuota kerrosasiaa o: Kiitoksia!

   Poista
 2. Suloiset! Toivottavasti sydämet pysyy!
  Mulla lähti China Glazen 3d glitterilakat melkein kokonaisina pois kynsiltä, en kyllä tiedä miksi. Sen jälkeen en oo niitä sitten käyttänytkään, täytyykin kokeilla käykö samoin taas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ainakin vielä on kaikki sydämet tallella :D Hmm? Olisikohan lakassa sitten vikaa o.o Täytyy ottaa käyttämäni lakka erikoistarkkailuun!

   Poista
 3. Itselle käy tuollaista levyinä lähtemistä tietyillä lakoilla ja luulisinpa että juurikin kerrokset vaikuttavat ja niiden paksuus. Toisaalta taas jos anoppisi kynnet ovat liian hyväkuntoiset, niin lakkakaan ei pysy?:D

  Ja ainiin söpöt ystävänpäiväkynnet!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sillehän ei sitten voi mitään jos lakka on aivan sökö (: Täytyy tarkkailla asiaa ja kokeilla lakkaa uudestaan johonkin. Ja kiitos!

   Poista
 4. Mulle käy ihan sama, ja ihan sama mitä mä teen, mitä lakkoja käytän, mitä aluslakkaa käytän, aina lähtee ! Osasyynä voi kyllä olla se kun rasvaan käsiäni ahkerasti ja olen sen lisäksi kova nyppimään lakkoja, mutta mä ite oon tullu siihen tulokseen et joillaki ei vaan pysy se lakka :D Yks kerros lakkaa mulla pysyy kyllä iha ongelmitta ^^'

  ps. söpöt kynnet ! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No johan on kun ei mikään lakka pysy (: Vaikea ongelma, ei tähän taida yhtä ainoata vastausta olla. Surkeiden sattumusten sarja ): Ja kiitos!

   Poista
 5. Ompa söpöt kynnet! Mulla on joskus kanssa kuoriutunut kynsilakka tuolleen kuvailemallasi tavalla tosi siististi kynneltä pois ja silloin mulla on ainakin ollut tosi paksu kerros lakkaa, että ehkä se voi asiaan vaikuttaa. Kävi niinkin, että johonkin käteni kolautin ja seuraavan kerran kun katsoin, niin oli melkein koko kynneltä tippunut lakka pois. :D Oli aika hassua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia (: Aika monta ääntä näköjään liian paksulle kerrokselle lakkaa. Täytyy pitää tämä mielessä! :D

   Poista
 6. Kivat! :)

  Itsellä lähtee laattoina, jos on lakkaa liian paksu kerros tms..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hitsi, olisiko tullut sitten liian paksut kerrokset >: Ja kiitos!

   Poista