sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Kersantti Ine

En ole ihan Karoliina mutta menköön nyt :D Tuli sitten sotilaalliset armykynnet pehmitettynä söpöllä sydänkoristeella. Oikeasti todella onnistuneet! Vitsi kun toivon että omistaisin jotain kivoja vähän armeijatyylisiä vaatteita, olisi hauskaa yhdistää sellaiset näihin (: Tykkään!Pohjalla tummanvihreää shimmerlakkaa, koristeena kuparinvärisellä lakalla tehdyt ranskalaiset kärjet, oranssiglitterisellä nail art -lakalla tehdyt raidat ja rajaukset sekä hologrammisydämet.

Bronze Green - nro 51

Tämä lakka minulla olisi pitänyt olla kun tein aiemmat inttikynnet! :D Ihan täydellinen armeijaväri. Myöskin laadukasta Mavalaa, olen alkanut todella huomata että monet varsinkin uudemmat Mavalan lakat ovat hyvin laadukkaita. Ehkä ovat parantaneet tällä saralla?


Käytetyt tarvikkeet:

-Konad, Hardner
-Mavala, 155 Bronze Green
-Gosh, 085 Amber
-Nail Star, oranssi glitter
-Depend, 033 (hologrammikoristeiden kiinnitykseen)
-Seche Vite
-hologrammikoristeita

Huomenna sitten vuorossa Helmerin aarteita (:

6 kommenttia:

 1. minun mielestäni mavala on aina ollut hyvä laatuista :) Minulla ei ole koskaan ollut huonolaatuista mavalaa , vaikka olen omistanut/omistan niitä vanhojakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä olen sitten itse vain katsonut Mavalaa aina niin pahalla silmällä että voin vasta nyt tunnustaa itselleni että Mavala on ihan laadukasta :D Heh.

   Poista
 2. Melkein ostin tuon Mavalan lakan joskus, mutta kun mulla on ollut merkistä sen verran huonoja kokemuksia, niin päätin olla ostamatta. Ne pullot jumittuu aina kiinni vaikka pyyhkisin aina pullon suun. Mulla onkin vain kolme Mavalan lakkaa tällä hetkellä: New-York (miten hämmentävää on, että Mavalalla on sekä New York, että New-York-nimiset lakat..), Las Vegas ja Black Diamond. Kahden ensinmainitun pigmentin määrässä ei ole kyllä kehumista. :/ Silti voisin kohta ostaa uuden pullon Las Vegasia kun tykkään kuitenkin sävystä sen verran paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläkin joskus oli todella negatiivinen kuva Mavalasta juuri yhden kiinni jumittuneen pullon takia (: Sitten sain muutaman pullon lakkapakettien mukana ja mielikuva alkoi muuttua. Nykyään ostelen Mavalaa ihan itsekkin eikä enää ole korkkeja jumittunut kiinni :D Kaikki eivät tosiaankaan ole olleet kovin peittäviä tai pigmenttisiä mutta nämä uusimmat ostamani kyllä olivat. Piristävä yllätys (:

   Poista