maanantai 13. helmikuuta 2012

Kesää kohti

Tosi kesäinen teema tänään, sain nimittäin idean näihin kynsiin yhdestä varvassormuksesta :D Se on juurikin tuollainen kuin kynsillä, haaleanvalkoinen kuminauha ja strasseista koottu kukkanen. Mikäs varvassormukselle paremmin sopisi pariksi kuin kullanvaalea hiekka? Ihme nudeilua taas tänään näillä ihan peruskivoilla kimaltelukynsillä (:Pohjalla valkoista efektilakkaa ja kärkiin töpötelty vaalean kullan väristä metallilakkaa, koristeena nail art -lakalla tehdyt viivat ja strassikukkaset.

Ticklish Toes

Huomasin, että empäs olekkaan kertaakaan käyttänyt Ticklish Toesia koko kynsillä! Siihen on kyllä syynsäkkin, en nimittäin laske kyseistä lakkaa varsinaisiin lakkauslakkoihin, vaan enemmänkin juuri näihin kimalletta tuoviin efektilakkoihin. Kaikkea pitää kuitenkin kokeilla ja hyvinhän se meni :D Nätin kimaltavan pinnan sain pohjalle ja kärjet töpöttelyllä piiloon.


Käytetyt tarvikkeet:

-L'oreal, Vitamin Pastel, 100
-Wild and Crazy, Ticklish Toes
-e.l.f. , Blush
-Kiss, Nail Art, Pearl White
-Depend 033 (strassien kiinnitykseen)
-Seche Vite
-strasseja
-strassitikku

Huomasin erään epämiellyttävän piirteen tässä aluslakassa: lakka on sen verran paksua ja vaaleaa väriltään että se kasautuu ikävästi kynnen reunoille ja jää sinne vaaleiksi jäljiksi. Yhhyh. Ei sitä tumman värin kanssa huomaa mutta tälläisen vaalean kyllä. Tästä tulee kyllä ongelma ):

4 kommenttia: