torstai 16. helmikuuta 2012

Metallimania

Miksei lilaa ja kultaista voi koskaan yhdistää ilman itämaishenkeä? :D Jostain syystä teki mieli laittaa koko kynnelle cracklet tänään. En tiedä yhtään miksi! Jottei ihan tylsäksi mene niin laitoin vielä strasseja kivasti ja tosi kauniithan näistä tuli. Metalliväri sopi todella hyvin yhteen kultaisen cracklen kanssa, vaikka vähän toivoin että lila olisi näkynyt vähän enemmän alta, nätti lakka kun on.Pohjalla lilaa metallilakkaa, koristeena cracklelakkaa ja strasseja.

Classics 10 - nro 265

Tämä Classics -merkkinen lakka oli sitten ihan uusi tuttavuus Seppälästä. Toki olen näitä nähnyt muissa blogeissa, mutten itse ole vielä kokeillut. Ihan perushyvänlaatuinen halpislakka! Ei mitään valittamista. Tässä on vähän duochromemaista kultavivahdetta, kaiketi :D Todella kaunis lakka vaikka on sitä metallisempaakin tavaraa nähty. Metalliefektin laimeus oli siis suurin pettymys.


Käytetyt tarvikkeet:

-L'oreal, Vitamin Pastel, 100
-Classics, 10
-Flormar, Graffiti Nails, G10
-Depend, 033 (strassien kiinnitykseen)
-Seche Vite
-strasseja

Loppuviikkoa kohden meikäläinen on sitten vaan ilta illalta väsyneempi... Kello on liian vähän että voisi nukkumaankaan mennä ): Täytyy tässä vielä muutama tunti sinnitellä. On minulla ainakin nätit kynnet joita ihailla sen aikaa!

6 kommenttia:

 1. Tosi kiva idea yhdistää lila ja kultainen, mulla ei ainakaan ole tullut mieleenkään.:D Kannattaa mennä aikasin nukkumaan jos väsyttää.:) Mul oli alkuviikko jotenkin tosi väsynyt olo ja sit eilen menin jo puol ysi nukkumaan ja tänään oon ollut tosi virkeä ku nukuin sen 9,5 tunnin yöunet.:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, siitä vain kokeilemaan (: Ajattelin tässä kohta kyllä nukkumaan mennäkkin. Tarvitsen vain normaalia enemmän unta joten koulupäivisin väsyttää kun 7-8h ei riitä :D

   Poista
 2. Violetti ja kulta on kyllä lyömätön yhdistelmä, jos haluaa itämaista tyyliä kynsille! Nää on tosi kivat kynnet kyllä, kaikessa yksinkertaisuudessaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, olen samaa mieltä (: Kiitos paljon!

   Poista