maanantai 27. helmikuuta 2012

Rusetit ja top 10 kynsilakkaani

Tummansininen ja koralli on aika hauska yhdistelmä (: Ruseteista tuli oikein söpöjä. Alkuperäisen suunnitelman mukaan olisin lisännyt vielä helmenpuolikkaita, mutta lopputulokseen ne eivät enää sopineetkaan. Keskisormen rusetin kohdistus meni ihan harakoille ja voin sanoa että häiritsee kyllä enemmän kun laki sallii :D Höh.Pohjalla tummansinistä frostlakkaa, koristeena nail art -lakalla tehdyt rusetit, rusettifimot ja glitterlakkaa.

Golden Rose 189  - nro 270

Tämä Golden Rosekin oli ihan mukava tuttavuus. Kyseisen Seppälän halpismerkin lakat ovat kyllä yleensä ihan hyvänlaatuisia ja samoin on tämän lakan laita. Nätti on, vihertävämpään menevä tummansininen.


Käytetyt tarvikkeet:

-L'oreal, Vitamin Pastel, 100
-Golden Rose, Fantastic Color, 189
-Nail Star, kultashimmerinen koralli
-Max Factor, Nailfinity, 866 Extra Glitter
-Seche Vite
-fimoja

Noniin! Sain tämän haasteen sekä Nails1820 että Laatikollinen lakkaa -blogeista. Kiitos tytöille! Haastehan kuuluu siis näin:

1. Ilmoita keneltä haasteen sait. Linkitä.
2. Listaa kuvat top10 kynsilakkasi satunnaisessa järjestyksessä.
3. Jaa haaste eteenpäin viidelle bloggaajalle.


Ajattelin ensin että voi apua, mutta loppuen lopuksi lempparilakat valikoituivat lähes itsestään :D Laitoin nämä nyt tälläisiin söötteihin ryhmäkuviin.
Kuvassa syksyrakkauteni Rimmelin Disco Ball, kulttilegenda Goshin Rainbow, luottoperusvaaleanpunaiseni Minersin Bubblegum, upein omistamani metallilakka Star Gazerin 234 sekä kokoelmani arvokkain yksilö, Chanelin Lotus Rouge.
Loput viisi ovat kaksi aivan upeaa Sally Hansenia, Purple Potion ja Emerald City, lemppariglitterini Max Factorin Extra Glitter, ihana O.P.I:n Rainbow Connection sekä äidiltä saatu joululahjametallilakka Sally Hansenin Pedal to the Metal.


Ja sitten haastettaviin :D Menköön nyt seuraaville blogineideille:


Bambi likes to Polish! -blogin Bambille
Rose's nailsin Roselle
Noran kynsiblogin Noralle
Say it with your nails -blogin dreamerille
Ida-Marian kynnet -blogin Ida-Marialle


Pitäkäähän hauskaa haasteen kanssa :D 

2 kommenttia:

  1. Kiitos haasteesta, toteutan sen tässä lähitulevaisuudessa :>

    VastaaPoista