maanantai 20. helmikuuta 2012

Abstraktit auringot

Tosi taiteelliset abstraktit auringot joiden keskellä iloiset hymynaamat, täähän on ihan kuin Teletapeissa! Tai sitten ei. Tosi graafiset ja räväkät kynnet joihin oli ihan pakko lisätä yksityiskohdaksi ja pehmentäjäksi tuo hymynaama koska muuten olisivat itseäni kyllästyttäneet (: Aika pirteät! Peukalo meni taas kokeilukäyttöön joten jätin sen pois kuvasta.

Oi, luonnonvaloa!
Pohjalla ensin valkoista lakkaa pohjustamassa ja päälle oranssia neonlakkaa. Koristeena keltaisella lakalla ja mustalla nail art -lakalla tehdyt "auringot", kultaista efektilakkaa ja hymynaamafimot.

Neon Orange

Minulla oli omat epäilykseni tämän Neon Orangen suhteen. Vaikka ostin omani ihan uutena Seppälästä, lakka on pullossa vähän kokkareista. Kyllä, siellä on jotain sattumia seassa. Toisekseen, olin vähän skeptinen neonefektin suhteen mutta sitä kyllä löytyy! Muutenkin lakka oli ihan perus neon: levittyi hyvin valkoisen päälle, kuivui äkkiä samettiseksi eikä peitä yhtään mitään. Haaleanvalkoisen jellylakan päälle tätä laitoin pari kerrosta ja se sai riittää, kyllä se väri jo näkyi varmaan kilometrin päähän. Jäi nyt vähän ikävästi tuon keltaisen lakan alle näissä kynsissä, mutta ehkäpä neonlakkojen varsinainen aika on vasta vähän myöhemmin, ei nyt kun lunta tupruttelee taivaan täydeltä :D


Käytetyt tarvikkeet:

-L'oreal, Vitamin Pastel, 100
-Nivea, Calcium power gloss, 90 Star Gloss
-beautyuk, Neon Orange
-Wild and Crazy, Twilight
-Golden Rose, Nail Art, 106
-Flormar, Supershine Miracle Colors, U22
-Depend 033 (fimojen kiinnitykseen)
-Seche Vite
-fimoja

Semmoista. Kyllä pirteitä kynsiä ainakin tänään kaivataan kun ulkona on vain valkoisenharmaata ja valo on jossain teillä tietämättömillä. Kirkkaat värit ovat tälläisellä kelillä ihan must (:

4 kommenttia:

 1. Älä nyt, meillä paistaa aurinko tällä hetkellä :D Pitäisköhän vetäistä holot kynsille.. :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuosta olen kyllä katkera :D Täällä tulee niin paljon lunta ettei kyllä uskoisi. Haha joo! Tottakai aina harvinainen auringonpaiste pitää käyttää hyväksi ja laittaa holoa! :D

   Poista
 2. Sulla on kyllä ihana tommonen ennakkoluuloton tyyli tehdä kynsiä. Yhdistelet erikoisia värejä joita ei välttämättä itellä tulisi mieleen ja samoin nuo kuviot. Lisäksi plussaa siitä että sulla on käytössä näitä samaisia halppislakkoja mitä itelläkin on, saa lisää ideoita niiden käyttöön. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos (: Tämmöisistä kehuistahan menee ihan hämilleen... Tykkään todella paljon väreistä enkä halua jumittua samoihin yhdistelmiin, onneksi päähän pälkähtelee uusia ideoita :D Kiva myös jos inspiroidut!

   Poista