keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Niin sööttiä!

Kukapa olisi uskonut että maastonvihreästä lakasta saa jotain näin kivaa aikaiseksi? Täytyy myöntää että tässä on yhdet suurimmat lempparikynnet pitkiin aikoihin! Ihastelen näitä ihan koko ajan, niin minun tyylisetkin vielä (: Vihreä ja pinkki muuten sopivat todella hyvin yhteen ja tähän tummaan, likaiseen väriin halusin vastapainoksi kirkasta neonpinkkiä. Tadah! Olen tätä ristikkokuviota joskus aiemmin kokeillut äitini kynsiin ja näytti tosi kivalta silloinkin, joten miksei myös omissa kynsissäni. Jeah, kiva kun joskus onnistuu <3Pohjalla maastonvihreää mattalakkaa, koristeena vihreää heksaglitterlakkaa, nail art -lakalla tehdyt ristikkokuviot ja fimorusetit.

Depend 259 - nro 272

Luitte ja näette ihan oikein, tämä alelaarin hylkiö olikin melkoinen yllättäjä ja paljastui mattalakaksi. Itse en mattalakoista oikein välitä kun omistan mattaavan päälyslakan, mutta ehkä sitten kun sekin loppuu :D En tiedä johtuiko mattaisuudesta vai mistä, mutta tämä lakkaystävä oli melkoisen hankala levitettävä, ensimmäinen kerros oli täynnä koloja ja kaljuja kohtia. Toinen kerros oli sitten siisti ja soma ja riitti peittämään täydellisesti. Ihan kiva lisäys ystäväpiiriini (:


Käytetyt tarvikkeet:

-L'oreal, Vitamin Pastel, 100
-Depend, 259
-Y.S.S.Y, 50
-Kiss, Nail Art, Bikini Pink
-Depend, 033 (fimojen kiinnitykseen)
-Seche Vite
-Sally Hansen, Insta-Dri
-fimoja

Jouduin vaihtamaan päälyslakkaa kesken kaiken, kun Seche Vite otti ja päätti sitten kuolla lopullisesti. Onneksi tuossa muutama viikko takaperin tutkailin kynsitarvikelaatikkoani ja yllätyin :D "Mitä ihmettä, mitä tämä Insta-Dri täällä tekee?" Olin unohtanut koko lakan olemassaolon. Onneksi sentään löysin sen, muuten olisin ostanut uuden Sechen ihan turhaan. Insta-Drin laadussa ei nimittäin ole mitään vikaa, pullon muoto vain ottaa niin paljon päähän että ostan tätä vain silloin kun alennuksesta erittäin halvalla löydän!

PS. Monet ovat eri blogeissa valittaneet uudesta sanatunnistussysteemistä ja sen hankaluudesta. Otin koko sanatunnistuksen pois, toivottavasti nyt on mukavampi kommentoida!

4 kommenttia:

 1. Söpöt :) Mulle tuli "nauhoista" ja ruseteista mieleen balleriinatossut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh kiitos :D Nyt kun sanoit niin vähän kyllä on balettitossumaiset!

   Poista
 2. Hienot! Kivasti kirjotit tuon "kiva lisäys ystäväpiiriini" pisti hymyilyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia (: Hauskaa jos tekstikin aiheuttaa reaktioita kynsien lisäksi.

   Poista