torstai 1. maaliskuuta 2012

Neonipastelliset reissukynnet

Huomenna alkaa hiihtoloma ja meikätyttö lähtee sen kunniaksi viikonlopuksi etelään kotipuoleen (: Tänään oli tehtävä siis reissukynnet, joissa täytyy ottaa huomioon kestävyys: en kuitenkaan lakkaa kynsiäni uudelleen matkan aikana, joten manikyyrin on kestettävä tämä nelisen päivää. Jotain koristelua pitää tietenkin olla! Kestäviin koristeisiin kuuluvat tottakai koristelulakkojen ja leimailujen lisäksi esimerkiksi strassit ja nämä hologrammikoristeet, fimoja, askartelustrasseja tms oikein ulkonevia härpäkkeitä en laittaisi niiden irtoamispotentiaalin takia. Ihanat kynnet tuli! Eiköhän näillä yksi hiihtolomareissu pärjätä (:Pohjalla korallihtavaa neonpinkkiä cremelakkaa, koristeena vaaleanpunaista glitterlakkaa, hologrammitähdet ja violetit ranskiskärjet.

PW23 - nro 273

Pretty Womanin cremelakka ei sitten ollutkaan niin hohdokas ): Tosi nätti, levittyy helposti ja tasoittuu itsestään hyvin, mutta peittävyys on aika surkea näin paksulle koostumukselle. Laitoin kolme kerrosta ja silti omaa kynttä pystyi näkemään läpi. Ei mikään hyvä suoritus cremelle eihän? Kirkkaan värinen tämä kyllä on! :D


Käytetyt tarvikkeet:

-L'oreal, Vitamin Pastel, 100
-Pretty Woman, PW23
-Technic, Party Pink
-Depend, 033 (hologrammikoristeiden kiinnitykseen)
-Isadora, Wonder Nail, 714 Lilac Bikini
-Sally Hansen, Insta-Dri
-hologrammikoristeita

Semmoista (: Ine siis hiljenee hetkeksi ja toivottaa kaikille rattoisaa ja rentouttavaa viikonloppua. Nähdään taas tiistaina!

4 kommenttia: