sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Sydämen syke

Tosi yksinkertaista tänään. Värit ovat tosi hassut sydänkäyrälle :D Ruskea ja vihreä eivät ehkä ensimmäisenä tule mieleen jos sydäntä ajattelee. Ihan jännät, helpot kynnet (:Pohjalla ruskeaa shimmerlakkaa, koristelut tehty nail art -lakalla

Radio Girl - nro 440

Taas yksi mode4u:n lakka ja yhtä surkea kun eilenkin. Tosi nätti vaaleanpunaiseen vivahtava, jopa foilmainen pinta, mutta tämä vaatii melkein ohentajaa vaikka onkin ihan uutta. Sivellin on hirveä, sillä ei millään saa nätisti lakkaa kaarevien kynsien reunoihin, joten lakkapinta on vähän rikkonainen. Ääh, mitä tämmöisen kanssa tekisi. Ihana mutta kamala ):


Käytetyt tarvikkeet:

-L'oreal, Vitamin Pastel, 100
-mode4u, Radio Girl
-Nail Star, vihreä jellyshimmerlakka
-Sally Hansen, Insta-Dri

Nyt on sitten käynyt niin surkeasti, että Helmer on ihan täynnä ): Helmerissä on tällä hetkellä kolme laatikkoa täynnä tavallisia kynsilakkoja, yksi laatikko täynnä kynsitarroja, Konadtarvikkeita ja -lakkoja sekä cracklelakkoja, yksi laatikko täynnä muita koristeita ja yksi täynnä tarvikkeita kuten vanulappuja, pumpulipuikkoja jne. En nyt millään haluaisi siirtää noita koristeita ynnä muita mihinkään muualle kun ne niin kätevästi ovat tuossa. Kaikki laatikotkin mitä ostin lakoilleni viime keväänä ovat käytössä meikeillä, koska kokoelmani on kasvanut aivan valtavaksi tässä vuoden sisään :D Toinen Helmer houkuttelisi kovasti, muttei meidän pieneen opiskelijaboksiin taida sellaista enää mahtua. Joku pienempi säilytysratkaisu on keksittävä, yhdestäkään pikku ystävästäni en nimittäin suostu luopumaan. Apua :D

2 kommenttia:

  1. Mielenkiintoinen idea taas kerran!:) Mietin aina että mistä saat ideat kynsiin jokapäivälle? Ja miten päätät mitä lakkoja käytät ym?:)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :D Minulla on tilanpuutteen vuoksi kaikki uudet, käyttämättömät lakat paperipussissa. Valinnan teen ihan vain käsi pussiin ja lakka ylös -periaatteella eli arpomalla :D Ideat tulee ihan sitten päästä. Monesti mietin lakan väriä, nimeä jne ja yhtäkkiä se inspiraatio vain iskee, joskus parempi ja joskus vähän huonompi. En yhtään tykkää käyttää omia vanhoja tai muiden kynsiä inspiraationa, pakko aina keksiä jotain uutta (:

    VastaaPoista