torstai 15. maaliskuuta 2012

Tyylilyyli

Tulipa tehtyä oikein tyylikynnet! Olenkin unohtanut miten hauskat töpökynnet voivat olla (: Vähän kyllä näin jälkeenpäin kieltämättä harmittaa lyhentäminen, kun pariin kynsikilpailuun ajattelin kynnet viikonloppuna tehdä. Täytyy sitten vain pärjätä näillä lyhyemmillä kynsillä. Tuosta ruutukuviosta tuli ihan tahattomasti noin hieno, yritin jonkinlaista ralliruutua väkertää :D Parempi näin! Tykkään myös mustan ja turkoosin yhdistelmästä kovasti.



Pohjalla vedenvihreää cremelakkaa, koristeena leimatut korkkarit, nail art -lakalla ja dotting toolilla tehty ruutukuvio sekä kevyttä glitterlakkaa.

Voulez-Vous - nro 433

Tämä oli ensimmäinen testikappale noista virolaisista mode4u -lakoista ja olen vähän kahden vaiheilla. Levittyi nätisti ja peitti melkein yhdellä kerroksella, mutta kuivumaan tämä ei oikein suostunut. Halpislakoissa se on aina välillä ongelma. Kyllä tämä puolentoista euron lakaksi oli ihan kiva, mutta ei erityisemmin positiivisesti yllättänyt.


Käytetyt tarvikkeet:

-L'oreal, Vitamin Pastel, 100
-mode4u, Voulez-Vous
-Konad, musta erikoislakka
-Golden Rose, Nail Art, 106
-Flormar, 313
-Yves Rocher, Transparent Etincelant
-Sally Hansen, Insta-Dri
-leimat Konadin laatasta m9
-dotting tool

Hyi miten huonoksi tuo Golden Rosen musta nail art -lakka on mennyt ): Olen tottakai käyttänyt sitä eniten mutta argh, hirveän epäsiistiä jälkeä tulee kun säikeitä on joka paikassa. Tiputin tämänkin session aikana pulloon kuusi pisaraa ohentajaa ja paransihan se tilannetta hetkeksi, mutta sanon kyllä että heti kun löydän uuden kohtuuhintaisen mustan nail art -lakan, heitän tuolla sitä kuuluisaa kuikkaa. Muut Golden Rosen vastaavat ovat kyllä ihan kelpo kunnossa, liekö sitten vain käytön määrästä johtuvaa jankkiintumista. Huoh silti.

5 kommenttia:

  1. Mullakin on nuo Golden Rosen koristelulakat paksuuntuneet ja niitä lakkakarvoja on joka paikassa, etenkin valkoisessa. Mistäköhän saisi uudet, en noita Kissin lakkoja raaskisi välttämättä ostaa. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sissi tuossa alempana taisi ratkaista tämän ongelman :D Dependin nail artteja voisi tosiaankin kokeilla! Lienee jotain 4e/kpl?

      Poista
  2. Kivat kynnet! Tuo on muuten kroonisesti loppu kaikista seppälöistä tuo koristelulakka -mustana. Muita värejä kyllä löytyy mutta ei mustaa.

    VastaaPoista
  3. Ps. Jos Kicksissä on mahdollista käydä niin Dependillä on kohtuuhintaiset koristelulakat:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Silloinkin kun itse tuon mustan ostin, jouduin jahtaamaan sitä joka paikasta :D Ja kiitos ehdottomasti vinkistä, olinkin itse unohtanut että Dependilläkin on nail art -lakkoja! Täytyypä seuraavan alesetelin kanssa käydä hakemassa omani pois.

      Poista