lauantai 17. maaliskuuta 2012

Kesäinen hedelmäpommi

Aloitin tänään verrattain myöhään kynsien tekemisen eikä näin illalla enää mitään ihmeellistä jaksanut (: Näissä kynsissä pääosassa taitaakin olla sitäpaitsi tuoksu eikä niinkään koristelu, joten eipä edes manikyyrin lievä tylsyys haittaa. Ihan hauskat töpökynsiin, pitkissä näyttäisi vähän hölmöltä.



Pohjalla vihreää tuoksulakkaa, koristeena hedelmäfimoja ja strasseja.

Papaya/Mango - nro 408

Tykkäsin tämän lakan papaijan/mangontuoksusta aluksi, mutta nyt se on alkanut muuttua vähän pistäväksi nenussani. Värinä tämä on kuitenkin ihan huippu! Lakassa on nimittäin keltaista shimmeriä ja mikä parasta, aivan puhtaasti keltaista. Ei mitään kullanvivahteista. Harvoin näkee keltaista shimmeriä joten siksi tykkään tästä lakasta paljon (: Plus, koostumus on aivan erinomainen kuten edellisessäkin.


Käytetyt tarvikkeet:

-L'oreal, Vitamin Pastel, 100
-Miyo, Papaya/Mango
-Depend, 033 (koristeiden kiinnitykseen)
-Sally Hansen, Insta-Dri
-fimoja
-strasseja

Piti tänään tehdä kilpailukynnet ja huomenna toiset, mutta näyttää pahasti siltä etten millään jaksa ): Koulustressi on tällä hetkellä aivan valtaisa ja huominenkin luultavasti menee koulutöiden merkeissä. Aagh, miksi kaikki kilpailut on juuri pahimpaan ruuhka-aikaan :D On minulla vaan huono tuuri!

4 kommenttia:

 1. hienot kynnet :) Ja sinulla mitkää töpökynnet oo pöh! :D Sinulla on just kivan pituiset kynnet nyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :D Heh, töpökynsiltä tuntuu kun vasta äskettäin lyhensin näitä. Ajattelin kuitenkin vielä kasvattaa tästä :D

   Poista
 2. Noi ei tosiaankaan oo töppö kynnet :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh (: Itseasiassa noissa on yli sormen menevää kynttä noin 2mm, loppu on kynsipetiä. Minulla on vaan niin pitkät kynsipedit että näyttävät pitkiltä lyhennettyinäkin :D

   Poista