perjantai 30. maaliskuuta 2012

Sinipunablingbling

Nämä kynnet eivät ole mikään poliittinen kannanotto otsikosta ja värityksestä huolimatta. Heti kun pääsen sanomasta miten harvoin käytän sinistä ja punaista, teen sitten jo kahdet semmoiset kynnet viikon sisään :D Näistä tuli kyllä niiiiiiin makeat että olen itsekkin ihan ällikällä lyöty. Voi miten upealta tuo punainen liukuväri näyttää tuon tummansinisen kanssa, jotenkin galaktiselta jopa. Kuvissa näiden kynsien mahtavuus vaan korostuu, kerrankin (: Oi miten onnistunut manikyyri!Pohjalla sinistä shimmerlakkaa, punaista shimmerlakkaa töpöteltynä ja moniväristä glitterlakkaa, koristeena kynsiteippiä ja perhosfimot.

Delia 48 - nro 403

Pohjalla on siis jälleen kerran Deliaa ja edellisen pettymyksen jälkeen on palattu taas loistavaan laatuun (: Creme tuntuu olevan monelle lakkamerkille jotenkin erityisen vaikea tehdä, niin paljon huonoja yksilöitä on mahtunut muuten laadukkaisiin sarjoihin. Glitterlakkana käytin sitten tuota ihanaa H&M:n Spark Me Upia joka on kyllä ihan yhtä kaunis kynsillä kuin pullossa. Ei ehkä parhaimmillaan näin samansävyisessä lakkauksessa, voisi olla kivempi jos erottuisi paremmin. Nyt lakan punaiset ja siniset hippuset vähän hukkuvat ikävästi joukkoon ):


Käytetyt tarvikkeet:

-L'oreal, Vitamin Pastel, 100
-Delia No 1, 48
-Max Factor, Nailfinity, 088 Wine Red
-H&M, Spark Me Up
-Depend, 033 (fimojen kiinnitykseen)
-Sally Hansen, Insta-Dri
-kynsiteippiä
-fimoja

Alkaapa käydä niin, että Insta-Dri tekee erittäin ikävästi ilmakuplia lakkaukseen. Tämä tarkoittaa sitä, että punaisen pullon elinikä lähentelee loppuaan ja on aika ostaa tämän lakkaajatytön paras ystävä, Seche Vite. Parasta on, että minulla sattuu olemaan Kicksiin -20% yhdestä tuotteesta -kuponki! :D Minulla nuo Kicksklubin kupongit menevät hyvin usein tarpeellisiin kynsitarvikkeisiin kuten juuri päälyslakkaan, kynsilakanpoistoaineeseen jne. Mikäs sen parempaa kun ostaa pakolliset hankinnat alehintaan!

4 kommenttia:

  1. Miten ootkin saanut ton liukuvärjäyksen noin tasasesti:O. Nätit kynnet on kyllä ja varmaan vähän huomiotaherättävätkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kyllähän tälläiset räikeät kynnet selkeästi erottuvat (: En kyllä itsekkään tiedä miten tuo liukuväri noin onnistui, yleensä nimittäin ei mene noin hyvin :D

      Poista