sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Ine kapinoi

Kun käsissäni oli jälleen kerran yksi supersöpö vaaleanpunainen joka oikein kiljui tyttömäisiä söpökynsiä, minä sanoin että EI! Ei taas! Kapinamieliala iski ja halusin tehdä sitten mahdollisimman vähän tyttömäistä ja enemmän rajua. Mikäs sen rajumpaa kun pääkallot :D Vähän tuota karskiutta tosin karsii nuo sydämet noissa luissa yms mutta mitäs pienistä... Ja eiköhän musta crackle viimeistään karistele kaikki söpöyden rippeetkin. Ensin en ollut ihan varma että meninkö metsään näillä kynsillä, mutta kyllä manikyyristä ihan hauska sitten tulikin (:Pohjalla vaaleanpunaista mikroglitterlakkaa, koristeena mustaa cracklelakkaa, fimoja ja tarroja.

Delia 15 - nro 400

Delia on onnistunut kyllä vaaleiden lakkojenkin tekemisessä (: Kaksi kerrosta riitti melkein peittämään kynnen rajat, valkoinen osa näkyi vain tietyissä kulmissa. Minun ei-niin-perfektionistista mieltäni tämä riitti miellyttämään enkä laittanut kolmatta kerrosta. Suoraan sanottuna vaaleissa lakoissa peittävyys on yleensä täyttä kuraa, mutta Delia yllätti silläkin saralla.


Käytetyt tarvikkeet:

-L'oreal, Vitamin Pastel, 100
-Delia No 1, 15
-H&M, Cracked Black
-Depend, 033 (fimojen kiinnitykseen)
-Sally Hansen, Insta-Dri
-fimoja
-tarroja


Kävin tänään kaupungilla ja niin kuollutta ja hiljaista kun siellä olikin, H&M oli sentään auki. Löysin sieltä sitten näitä pieniä kynsilakkapaketteja, joita joissain blogeissa on jo nähty kun ovat tilailleet netistä omansa. Nyt näitä oli sitten jo ihan kivijalkakaupoissa ja ostin itselleni tämän paketin ihan vain tuon glitterlakan, Spark Me Upin takia :D Ihana! Toki nuo kaksi muutakin ovat ihan kivoja mutta aika geneerisiä. Neljä euroahan tämmöinen pakkaus maksaa, siitä vaan kaikki omansa noutamaan (:

10 kommenttia:

 1. Miullakin on tuo sama H&M:n pakkaus ja ihan samasta syystä ostin kuin siekin! :D Ja tuo Spark Me Up on oikeesti paljon ihanempi kynsillä ainakin miun mielestä, kuin mitä osasin ees odottaa! :) Ja muuten, miun mielestä nuo siun lakkaukset onnistui tosi hyvin, tuo crackle sopii tuohon hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahah :D Aika ovelaa laittaa noin ihana glitterlakka johonkin pakkaukseen niin ihmiset ostaa sen takia. Voi, nyt en kyllä malta odottaa että pääsen kokeilemaan (: Ja kiitos!

   Poista
 2. Itsekin eilen ostin tuon kynsilakkapakkauksen, juuri tuon glitterin takia. :D Eikä kyllä oltu hinnalla pilattu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D Taitaa olla suosittu lakka. Tiedä vaikka jos H&M:llä innostuttaisiin ja tehtäisiin tälläisiä kivoja glittereitä muutama lisää! Höh, olen varmaan ainoa joka mietti että kehtaanko maksaa sitä neljää euroa tuosta... :D

   Poista
 3. Olin perjantaina H&M'ssä ostamassa kaverille lahjakorttia ja huomasin kassan vieressä saman lakkapakkauksen ja olisin ostanut, mut hajamielinen, kun olen oli mulla vaan lahjakorttiraha ja pankkikortti kotona. :D Hmph pitääpä mennä joku päivä uuestaan.
  Kivat kynnet! Nimetön erityisesti on super upee (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi harmi :D Kylläpä sinulla oli huono tuuri rahan kanssa. Kiekotin juuri tuon Spark Me Upin ja kyllä on rahojensa väärti <3 Ja kiitoksia paljon! (:

   Poista
 4. Haha mäkin ostin tuon just eilen Spark Me Upin takia ;D

  VastaaPoista
 5. EIKÄ, mäki haluun noi lakat;D

  'Söpöt' kovistelukynnet, kyllä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikun vaan lähimmälle henkkamaukalle ostoksille! :D Ja kiitoksia kovasti (:

   Poista