tiistai 20. maaliskuuta 2012

Maanläheiset keijukaiskynnet

Pääsin minäkin sitten vihdoin ihanien koppisten makuun (: Vähän myöhässähän olen, mutta kuitenkin. Tämä on siis ainoa Beetlejuiceni ja siksi sillä on aivan erikoinen paikka sydämessäni <3 Värisilmäni suorastaan huusi oranssia tämän murretun vihreän pariksi! Värimaailmansa puolesta tästä tuli nyt tälläinen maanläheinen, hippimäinen kokonaisuus mutta tykkään kovasti! Kerrankin kehtasin käyttää cracklelakkaa myös yksinään koko kynnellä :DPohjalla vihreää duochromelakkaa, peukalossa ja pikkurillissä isohileistä glitterlakkaa ja fimoperhoset, etusormessa ja nimettömässä oranssia cracklelakkaa ja keskisormessa kukkatarroja.

Golden Green - nro 399

Hampaita kiristellen täytyy myöntää, että koppiksen laatuun olin vähän pettynyt. Ensimmäisellä kerroksella lakka oli melko ohutta ja kaljuuntui ikävästi. Kyllä se sitten toisella kerroksella tasaantui nätisti, mutta odotin silti vähän enemmän. Myöskään duochromeus ei hirveästi näy, vaikka onhan tämä kullanvihreä päävärikin aivan upea. Kaikesta huolimatta olisin kokoelmaani lisää näitä halunnut. Varsinkin kolmea uudempaa odotan innolla, ehkä omatuntoni sallisi ostaa ne itselleni vaikkapa synttärilahjaksi :D


Käytetyt tarvikkeet:

-L'oreal, Vitamin Pastel, 100
-models own, Golden Green
-Flormar, Graffiti Nails, G04
-Yssy, 46
-Depend, 033 (fimojen kiinnitykseen)
-Sally Hansen, Insta-Dri
-fimoja
-tarroja

Täytyy kyllä sanoa, että meikätyttö on ihan poikki. Koulussa on juuri nyt todella hektistä, kotitehtäviä joutuu tekemään kotona tuntikausia, on projektityötä ja työharjoittelupaikkakin pitäisi kesäksi löytää. Ruvetkaahan tekin insinööreiksi ja koulustressi on aivan taattu! :D Noei, tykkään alastani <3 Ei tätä muuten jaksaisikaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti