lauantai 24. maaliskuuta 2012

Hiirulaisia

Hoho :D Mikkihiiriä! Nämä näyttävät ihan hauskoilta. Vähän ärsyttää kun en oikein osannut sijoitella noita hiiriä tasaisen nätisti, olisi ollut vielä kivemmat niin. Pohjalakka on muuten ihan tajuttoman nätti matattuna, suede(mainen) kaiketi?Pohjalla pinkkiä shimmerlakkaa, koristeena mustilla strasseilla ja dotting toolilla tehtyjä hiiriä.

Shy - nro 435

Tämän lakan nimi on selkeästi itseironinen :D Ujo tyttö ei varmasti ikinä käyttäisi näin räikeää ja joukosta erottuvaa pinkkiä. Meh. Sivellin on todella lörppä, lakka oudon paksua ja kuivui hitaasti, mikä aiheutti ihan liikaa vekkejä ja koloja meikäläisen makuun. Nätti tämä on, mutta laadullaan ei vakuuttanut yhtään.


Käytetyt tarvikkeet:

-L'oreal, Vitamin Pastel, 100
-mode4u, Shy
-Depend, 033 (strassien kiinnitykseen)
-Eveline, Happy Colours, 605
-Rimmel, Lycra Pro, Matte Finish
-strasseja
-strassitikku
-dotting tool

Kaksi lakkauskilpailua olisi tällä hetkellä menossa, mutta tuntuu vaan etten saa oikein mikäänlaista inspiraatiota aiheisiin ): Onneksi vielä on aikaa osallistua, muttakun pää lyö yksinkertaisesti ihan tyhjää. Vaikeeta (:

4 kommenttia:

 1. eikös nuo ole helmenpuolikkaita eikä strasseja?
  tai sitten ne vaan näyttää... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Strasseja taitavat olla, nämä vaan ovat mattoja eivätkä kimalla :D Ovat nimittäin hiottu strassien tyyliin kulmikkaiksi joten lasken strasseiksi. Helmenpuolikkaat olisivat pyöreitä (:

   Poista
 2. Blogissani on haaste sinulle, jos et ole sitä vielä tehnyt! :)

  Ja ihanat mikkihiiret! Nuo strassein tehdyt ovat tosi nätit ja kivat lisät tuolla pelkällä lakalla tehtyjen seassa 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitoin kommenttia postaukseesi mutta se on tainnut hävitä johonkin ): Kiitos siis todella paljon haasteesta, mutta olen sen aiemmin tehnyt (:

   Ja kiitos kehuista! :D

   Poista