keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Sinistä ja punaista ja vähän hopeistakin

Hassua, miten harvoin sitä käyttää sinistä ja punaista yhdessä! Kuitenkin nyt jotenkin tunsin niiden vain sopivan toisilleen ja kyllähän ne kivalta näyttävätkin (: Tulee jotenkin vahva fiilis näistä. Alunperin meinasin jättää nuo hologrammikukat laittamatta, sitten halusin laittaa niitä joka väliin ja loppuen lopuksi laitoinkin vain pari per kynsi ja olen äärettömän tyytyväinen siihen päätökseen. Sain myös hillittyä itseni enkä lisännyt glitteriä :DPohjalla punaista frostlakkaa, koristeena nail art -lakalla tehtyjä kuvioita, tikkuhileglitterlakkaa ja hologrammikukkia.

KoneHelsinki 384 - nro 429

Tämä punainen lakka <3 Ah. Yleensä pidän punaisia lakkoja ihan umpitylsinä, mutta tämän nähdessäni olin suorastaan lumoutunut. Tässä on jotain todella erityistä jota en osaa selittää! Ehdottomasti kaunein omistamani punainen lakka, suorastaan uusi lemppari. Laadussakaan ei valittamista (: Tuo tikkuhilelakka taas... Joo. Juuri sellaista laatua jota voi olettaa saavansa kirppiksen nurkasta alennuksella. Hileitä oli hankala saada sutiin kun ne valuivat lakkaan takaisin sitä mukaa kun yritin sivellintä pullosta nostaa. Tosi hienoltahan tuo kynnellä näyttää mutta mikään kärsimättömän ihmisen projekti tämä ei ole :D


Käytetyt tarvikkeet:

-L'oreal, Vitamin Pastel, 100
-Flormar, 384
-Kiss, Nail Art, Pearl Blue
-Yolizul, 721
-Depend, 033 (hologrammikoristeiden kiinnitykseen)
-Sally Hansen, Insta-Dri
-hologrammikoristeita

Täytyy myöntää että rankka koulukevät näkyy kynsiharrastuksessa. Kovin monimutkaista tavaraa ei tule niin paljoa tehtyä kuin ennen (: Vähän surullista mutta toivottavasti tilanne paranee, harmittaa nimittäin itseänikin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti