torstai 8. maaliskuuta 2012

Hyvästi Trind

Yksinkertaiset mutta kauniit kynnet tänään. Tuon Trindin lakan sain lähes käyttökelvottomana jonkun lakkasatsin mukana ja olen onnistunut siitä vielä muutamat lakkaukset repimään kärsivällisyydellä ja ohentajalla. Nyt se sitten viimein sai lähteä! Todella harvoin saan mitään värilakkoja tms. kulutettua, viimeksi varmaankin vuosi sitten jonkun 3ml pikkupullon, että kyllä tämä on ihan erikoistapaus. Tai jos oikein nipottajia ollaan niin enhän minä sitä kuluttanut kokonaan, mutta silti...Pohjalla violettia kultahohdelakkaa, koristeena mikrohelmet ja kultainen glitterlakka.

Delia 22 - nro 406

Tuosta Trindin laadusta en oikein osaa mitään sanoa, lakka oli jo minulle tullessaan aika huonokuntoinen. En ole edes nähnyt tälläisiä Trindin lakkoja myynnissä enää, joten ei tuolla varmaan väliäkään :D Ihana kimallus tästä silti lähti! Laitoinkin yhden tuommoisen salamattoman kuvan kertomaan livekimmellyksestä.


Käytetyt tarvikkeet:

-L'oreal, Vitamin Pastel, 100
-Delia No. 1, 22
-Depend, 033 (mikrohelmien kiinnitykseen)
-Trindin kultainen glitterlakka (R.I.P)
-Sally Hansen, Insta-Dri

150 lukijaa tuli täyteen tänään! Itse asiassa lukijoita ehti tupsahtaa jo 151 :D Moni varmaan odottelee kieli pitkällä jo jonkinlaista arvontaa, mutta ikävä tuottaa pettymys: sellaista ei vielä ole tulossa. Vähän suunnittelin semmoista pienenpientä opiskelijabudjetin arvontaa tuonne kesämmälle, kun blogi täyttää vuoden verran... ehkä... mahdollisesti... (: Nauttikaa te muiden bloggareiden arvonnoista sillä välin!

4 kommenttia:

 1. Mulla oli tollanen samanlainen Trindin hilelakka hopeisena joskus mooonta vuotta sitten. Ihan ensimmäisiä lakkoja oli. Sekin kerkesi kyllä jämähtää ennen kuin sain sen käytettyä.

  VastaaPoista
 2. Juuh, olen tuota hopeistakin versiota nähnyt huuto.netissä tarjolla :D Ilmeisesti ovat jotain tosi vanhaa mallia ja Trindkin on parantanut lakkojaan huomattavasti.

  VastaaPoista
 3. Ompa kivan värinen tuo Delia. Pullosta katsoin että olisi Wild And Crazyn Amnesian kanssa aika samansävyinen, mutta eihän tuo olekaan! Paljon tummempi ja täyteläisempi sävy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, itsekin ajattelin myös Amnesiaa tämän nähdessäni (: Amnesia on itseasiassa tuossa kiekolla vasemmalla ja kyllähän tuostakin näkee etteivät ne samanlaisia ole. Delia on tosiaan paljon tummempi!

   Poista