tiistai 13. maaliskuuta 2012

Kesän tuoksua

Koska pöydälläni ei ole enää yhtään tilaa, olen joutunut laittamaan kaikki uudet, testaamattomat lakkani Yves Rocherin paperipussiin ja sieltä sitten arvontatyyliin nostan lakan kerrallaan. Tänään pussista ilmestyi vadelmantuoksuinen tuoksulakka joka oli nimetty vadelmaisesti Raspberry ja minä hyvällä mielikuvituksella varustettuna koristelin lakan... noh, vadelmilla. Nuo kultaiset hökötykset ovat siis olevinaan vadelmia ja sen lisäksi löytyy myös tietysti vadelmaköynnöksiä :D Hohhoh.Pohjalla pinkkiä tuoksulakkaa, koristeena dotting toolilla tehdyt vadelmat, nail art -lakalla ja strasseilla tehdyt köynnökset sekä kultaglitter.

Raspberry - nro 420

Tämä tuoksulakka muuten tuoksuu! Rimmelin viimekeväisiin tuoksulakkoihin verrattuna tämä alkoi tuoksua lähes heti kynsille laittamisen jälkeen voimakkaasti. Tuoksuu jopa glitterlakka- ja päälyslakkakerroksen alta :D Ihan kiva tätä on nuuskutella, ei mikään äklö.Värikin on kesäisesti kirkas pinkki kultaglitterillä. Raspberry ei kuitenkaan testinuuskuttelun aikana päässyt lemppariksi eikä se sellaista oi, ihanaa -elämystä tuonut vieläkään. Nätti väri, kiva tuoksu ja hyvä laatu (: Tykkään!


Käytetyt tarvikkeet:

-L'oreal, Vitamin Pastel, 100
-Miyo, Raspberry
-Gosh, 573 Golden Brown
-Kiss, Nail Art, Beach Green
-e.l.f. , Golden Goddess
-Depend, 033 (strassien kiinnitykseen)
-Sally Hansen, Insta-Dri
-dotting tool (puuttuu kuvasta)
-strasseja

Minun ei oikeasti pitänyt tehdä tänään kynsiä ollenkaan, tulin koulusta vasta puoli kuuden aikoihin ja siitä alkoi sitten siivoussessiot ja niiden loppuessa olin ihan valmis sänkyyn jo seitsemän aikaan. Kuitenkin vain teki ihan hirrrrrveästi mieli tehdä kynnet ja se mieliteko voitti väsymyksenkin :D Eläköön kynsi-addiktio!

2 kommenttia: