torstai 22. maaliskuuta 2012

Työhaastattelukynnet Inen tyyliin

Nonnih! Nyt on meikäläistä sitten kerrankin onni potkaissut ja huomenna olisi tutustumiskäynti yhteen mahdolliseen työharjoittelupaikkaan! Tottakai tämä virallinen tapaus vaatii viralliset ja asialliset kynnetkin, siitä syystä tänään nähdään tylsän klassinen ranskalainen manikyyri pienillä kukkastrasseilla. En vaan millään malttanut jättää pelkkää ranskista, pienet strassit oli pakko laittaa :D Nyt vaan peukut pystyssä sitten toivotaan että tärppäisi. Ei ainakaan pitäisi jäädä kynsistä kiinni!Pohjalla nudelakkaa, kärjissä valkoista ranskislakkaa ja nimettömissä kukkastrassit.

Eveline 602 - nro 412

Ihan vähän kyllä häiritsee tämän nudelakan keltaisuus ): Ei ole kovin "nude" minun sormissani, kyllä tuosta ihan selkeästi näkee että on vähän eri väriä. Piti vaan päästä testaamaan uusinta nudelakkaa, vaikka olisi kuitenkin pitänyt valita joku enemmän minun ihoni värinen. Pahus. Tämä lakka itsessäänkään ei nyt ollut totuttua Evelinen laatua vaan raidoittui ikävästi ja vasta kolmannella kerroksella sai siistin lopputuloksen. En vaan millään jaksanut tehdä uusia kynsiä... Varsinkin kun kärjetkin onnistuivat kerrankin hyvin!


Käytetyt tarvikkeet:

-L'oreal, Vitamin Pastel, 100
-Eveline, Happy Colours, 602
-Yves Rocher, French Manicure, Blanc
-Depend, 033 (strassien kiinnitykseen)
-Sally Hansen, Insta-Dri
-strasseja

Pientä jännitystä on kyllä ilmassa huomisen suhteen (: Tylsä nudemeikkikin vähän sotii persoonaani vastaan mutta semmoista se on. Iik, toivotaan että menee hyvin!

10 kommenttia:

 1. voi, toivottavasti saat paikan! :)

  VastaaPoista
 2. Onnea kovasti minunkin puolesta (:

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti tärppää haastattelussa! Mutta kivan yksinkertaiset kynnet, näyttää melkein tekokynsiltä (hyvässä mielessä siis!) just siks kun on hieman erisävyinen tuo nude 8D Itelläni on sama lakka ja ei niin erotu kuin sulla, oon varmaan niin kalpea ja kellertävä luonnostani x)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä tärppäsi! Heh, minustakin näyttävät vähän tekokynsiltä kun erottuvat niin räikeästi. Olen tosiaan punasävyinen iholtani joten keltasävyinen nude ei oikein minulle sovi :D

   Poista
 4. Onnea haastatteluun! Kyllä noilla kynsillä paikka pitäisi saada :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kovasti, kyllä sainkin! :D

   Poista