lauantai 25. helmikuuta 2012

Safiirinsinistä metallia

Metallilakat jatkuu (: Sain inspiraation parittaa tämä sininen lakka vihreän cracklen kanssa, jota en ole pitkään aikaan käyttänytkään. Suosikkini verkkokuvio pääsi myös mukaan, tätä menoa se kuluu vielä puhki :D Aika geneerinen lakkaus, mutta viihdyn näissä. Luulin jo pääseväni kuvaamaan päivänvaloon, mutta kummasti vain alkoi hämärtää lakkauksia tehdessä. Nyyh ):Pohjalla sinistä metallilakkaa, koristeena leimatut verkkokuviot, vinokärjet limenvärisellä cracklella ja kukkastrassit.

Classics 13 - nro 268 (keskellä)

Tältä siniseltä lakalta en oikeastaan odottanut kummoista metalliefektiä. Jotenkin vain ajattelin, että ei se tässä värissä voisi kovin kummoinen olla, mutta olimpa väärässä! Kyllä se metallisuus vahvana on tässäkin lakassa, todella kauniina vielä. Kuitenkin tämä sininen on selkeästi laadultaan huonoin: levittyy ikävän raitaisesti ja vaatii melkeimpä kolme kerrosta raidattomaan ja kolottomaan lopputulokseen. Minä olen kyllä silti aivan täysin valmis kestämään levitysvaikeuksia tämän lakan takia!


Käytetyt tarvikkeet:

-L'oreal, Vitamin Pastel, 100
-Classics, Metallic, 13
-Konad, vihreä erikoislakka
-Depend, Cracked effect, 5010
-Depend, 033 (strassien kiinnitykseen)
-Konad, Top Coat
-Seche Vite
-kuvat Konadin laatasta m57
-strasseja

Peukaloparka oli vähän heikossa hapessa eikä oikein taipunut kunnolla kuviin tapaturman vuoksi. Yritin eilen irroittaa muistitikusta muistipiiriä veitsellä (joo, älkää kokeilko tätä kotona) ja lopputuloksenhan jo arvaa: kiva viilto peukalossa tuossa nivelen kohdalla ja nyt se ei oikein taivu ilman kipua tuon haavan takia. Pahus, kynsibloggarin ei pitäisi murjoa käsiään :D Menee poseeraaminen hankalaksi.

4 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet! Tosi energiset :)

  VastaaPoista
 2. Näissä on kyl tosi kivat väriyhditelmät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :D Vihreä ja sininen näyttävät jotenkin tosi kivoilta yhdessä.

   Poista