sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Viimeistä metallia viedään

Tämä siis tosiaan ainakin toistaiseksi viimeinen metallilakka, jos jollakulla tulee jo korvista ulos :D Käytin pitkästä aikaa irtoglitteriä! Se on niin kamalan vaivalloista käyttää, kun leviää joka paikkaan, etten monesti jaksa sen kanssa touhuta, mutta nyt vain teki kummasti mieli. Ihan tuikitavallisella meikkisiveltimellä sitä sudin ja hyvin toimi! Peukalossa näkyy sitten kivasti kimalteleva lopputulos (:



Pohjalla punaista metallilakkaa, koristeena keltaista irtoglitteriä, hologrammikoristeet ja mikrohelmet.

Classics 04 - nro 269

Tämä punainen onkin sitten todella punainen noissa kuvissa! Ei nyt ehkä todellisuudessa ihan noin kirkas. Laadultaan erinomainen ja metalliefekti voimissaan. Ei tästä(kään) lakasta voi sanoa yhtään pahaa sanaa (:


Käytetyt tarvikkeet:

-L'oreal, Vitamin Pastel, 100
-Classics, Metallic, 04
-Depend, 033 (koristeiden kiinnitykseen)
-Seche Vite
-irtoglitteriä
-hologrammikoristeita
-mikrohelmiä
-meikkisivellin

Olen saanut kahdeltakin bloggaajalta jo top 10 kynsilakkani -haasteen ja aion sen huomenna toteuttaa (: Olen niin laiska näiden haasteiden kanssa että pakko mainita etukäteen että varmasti tulee tehtyä :D Heh.

9 kommenttia:

  1. voi kun on nätit kynnet _taas_!! odotan aina innolla millon seuraava postaus tulee x) kauanko sulla muuten kestää mikrohelmet kynsissä? kun mulla nelähtee irti jos vähänkin kolahtaa..:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kaunis (: Mikrohelmet kestää itselläni kyllä yleensä koko kynsien eliniän eli sen yhdestä kahteen päivää. Toki jos oikein kovasti kynnet kolahtaa tai raapiutuu niin sitten ne irtoilevat pakostakin.

      Mikrohelmien kanssa on aika tärkeää ettei pohjalakka ole vielä kuivunut, koska muuten ne eivät pyöreinä pysy kovin hyvin kynnen pinnassa, jos niillä ei ole mitään mihin upota (: Siis mahdollisimman nopeasti mikrohelmet kynsiin ja kunnon upotus niin pitäisi pysyä!

      Poista
    2. ahaaa, kiitos vinkistä: )ja ainiin! saako fimo tankoja kaupoista vai pitääkö ne tilata netistä?: )

      Poista
    3. Ei kestä (: Fimoja en toistaiseksi ole nähnyt fyysisissä kaupoissa mutta kynsitarvikenettikaupoista saa niitä ihan yhtä hyvin tilattua.

      Poista
  2. oih ihanat kynnet! Ja tuo lakka on niin täydellinen <3, pakko käydä ostamassa itsellenikin! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos (: Ja tätä lakkaa en voi kuin suositella!

      Poista
  3. Nätit koristelut, mikrohelmet on ihania!

    VastaaPoista