torstai 12. tammikuuta 2012

Ugh!

Yritin vähän kokeilla heimomaista koristelua tänään (: Muuten meni kyllä ihan hyvin, mutta strassit loppuivat kesken! Tajusin vasta myöhemmin että olisin voinut laittaa niitä vaikka vain joka toiseen kynteen, nyyh. Kynsistä tuli todella tummat, vasta kirkkaassa valossa näkee että pohjavalo on vähän pinkihtävän ruskea, siis ihana. Empä nyt tiedä onko koristeluissa mitään ihmeellistä mutta tulipahan tehtyä.


Pohjalla ruskeaa shimmerlakkaa, koristeena kolmionmuotoisia strasseja ja kynsiteippiä


Itseasiassa sekä teippi, että mustia koristeita sisältävä hyrrä kuuluvat kuukauden ostoksiin (: Joten tässä tuli vähän paljastettua ostoksia, jotka muuten esittelen huomenna tuli viimeiset tavarat taikka ei!


Käytetyt tarvikkeet:

-Konad, Hardner
-Sally Hansen, Insta-Dri, 17 Mochachino
-Depend, 033 (strassien kiinnitykseen)
-Depend, Quick Dry & Shine
-strasseja
-kynsiteippiä

Kävin tänään Sokoksen aleja katselemassa ja voikun olisi ollut kaikkea ihanaa tarjouksessa! (: Oma rahatilanteeni ei anna myöten mutta ehkä joku muu haluaisi käydä noukkimassa OPIn shatterlakkoja 9e hintaan... Myös Trindin lakkoja oli 5e/kpl ja jotain muitakin vielä, mutten kuollaksenikaan muista että mitä :D Myös Goshia oli tarjolla alehintaan. Sinne vaan Joensuun Sokokselle tuhlaamaan viimeisetkin pennoset!

6 kommenttia:

 1. Onneksi en asu Joensuussa, olisi rahapussi kevyempi ja lakkalaatikko painavampi. :D Ihana kynsikoru, ettei vaan uhmaisi taas painovoimaa ;D Sulla on muuten tosi pitkät kynnet ♥ Omani on nyt kestänyt 4 päivää lohkeamatta(jokapäiväinen Trind-kuuri + lakkojen vaihto selkeästi siis kannattaa!).. Ehkä tämä tästä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :D Täytyy myöntää että vaatii tahdonvoimaa kipittää kaikkien houkutusten ohi. Ja joo, kynsikoru uhmaa taas painovoimaa! :DDD Haha, en itse huomannutkaan. Neljä päivää lohkeamatta? Hui, kylläpäs sinulla lohkeilee kynnet sitten ): Mutta hyvä että tilanne näyttää paremmalta! Itseasiassa vasemman käden kynnet ovat nyt ihan pikku tynkäset vain kun pari kynttä lohkesi aika iloisesti ihan juuresta. Lyhensin sitten kaikki (:

   Poista
 2. Tämä muotoilu näyttää niin hyvältä! : D Anteeksi jos en ole paljon järkeä, koska käytän kääntäjä. Toivon, että voisin puhua suomea! : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha :D Thanks. No worries, I understood you use a translator. Finnish is hard but luckily I can speak english! :D

   Poista
 3. Kivat :)

  Apua, pitäisiköhän siellä Sokkarilla joku päivä käväistä..? Oliko minkävärisiä O.P.I:eja siellä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos (: Käyhän ihmeessä ennenkuin alet loppuu! Muistaakseni oli ainakin sinistä shatteria, en ole ihan varma olisiko ollut punaistakin. Tavallisista opeista en nyt mene sanomaan mitään kun en niitä lähemmin tarkastellut (:

   Poista