tiistai 17. tammikuuta 2012

Kun hätä on suurin...

...on Ine hoitsukynsineen lähellä! :D Ristit eivät ehkä ole kovin kummoisia ja kynsinauhat näyttävät melko sotkuisilta Mavalan korjauskynän taas kerran sanottua sopimuksen irti, mutta siitä huolimatta näistä tuli ihan kivat! Olisi voinut olla ihan jännää tehdä kaikki ristit strasseilla muttakun mokomat ottivat ja loppuivat. Nyyhkis.


Pohjalla harmahtavaa valkoista shimmerlakkaa ja hologrammista glitterlakkaa, koristeena nimettömissä strasseilla tehdyt ristit ja muissa kynsissä nail art -lakalla tehdyt ristit.


Kicksin lakka numero kaksi käytössä eikä tämä nyt paljon parantunut ): Edelleenkin vähän tuskaista levittää ainakin pitkiin kynsiin, lyhyempiin oikean käden kynsiini levittyi ihan normaalisti. Vähän päättelisin että vika on tällöin lyhyehkössä sudissa joka ei nappaa tarpeeksi kynsilakkaa pitkille kynsille. Peittävyys on kyllä huippuluokkaa ja vaaleanharmaa värikin aika erikoinen (:


Käytetyt tarvikkeet:

-Konad, Hardner
-Kicks, Swiss Winter
-Yes Love, 8
-Depend 033 (strassien kiinnitykseen)
-Nail Star, punainen creme
-Depend, Quick Dry & Shine
-strasseja
-strassitikku

Hävitin tänään eilisissä kuvissa näkyneen kynsikoruni ): Korun reikä oli haljennut jossain välissä ja koru tippunut niin etten huomannut. Nyyh! En kohta uskalla pitää enää kuin halpiskoruja. Sain muuten lukijaltani erittäin hyvän postausehdotuksen jonka aion huomenna vapaapäivänäni toteuttaa. Luvassa siis täysimittainen kynsikoru/kynsilävistys tutoriaali! Luulisin tämän asian kiinnostavan melko monia lukijoita joten pysykäähän kuulolla (:

4 kommenttia:

 1. Oon etsiny itelleni tota Dependin lakkaa, joka sulla on tossa kuvassa, mutta en oo mistään löytäny, oisko sulla vinkkejä? Ja tosi kiva blogi sulla! :)

  http://justloveinhairandmakeup.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos (: Siis tuota päälyslakkaa vai ihan kirkasta lakkaa? Dependin lakkojahan löytyy ainakin Kickseistä ja Cubuksista. Molemmat kaupat ovat tosin melko harvoilla paikkakunnilla >: Muita paikkoja en taida kyllä muistaakkaan.

   Poista