maanantai 16. tammikuuta 2012

Kyllä nyt on kuninkaallista

Mikrohelmijuttuja taas kerran (: Olen käyttänyt kohta jo koko purkillisen mikrohelmiä, mistähän saisin yhtä hyvälaatuisia lisää. Tässäpä kuitenkin kuninkaalliset kynteni, lakan väri vähän valehtelee salaman takia, on tosielämässä vähän tummempi. Kruunun olisi voinut toki jättää poiskin kun nyt katsoo, mutta ihan hauska lisäys kuitenkin.


Pohjalla sinistä cremelakkaa, koristeena strasseilla ja mikrohelmillä tehdyt jalokivet sekä kruunutarrat.


Tämä oli nyt ensimmäinen kokeilu Kicksin nimikkolakkojen kanssa ja voi apua, tämähän oli ihan kauheaa kuraa! Huono levittymään ja piiiitkän kuivumisajan jälkeenkin päälyslakan laitto onnistui vetämään lakkaa mukanaan, siksi jossain kohti näkyy kaljuja läikkiä. Toivottavasti kaikki lakat eivät ole samanlaisia, muuten itkettää.


Käytetyt tarvikkeet:

-Konad, Hardner
-Kicks, Royal Blue
-Depend, 033 (koristeiden kiinnitykseen)
-Depend, Quick Dry & Shine
-strasseja
-mikrohelmiä
-tarroja

Kynsikorusta on tippunut yksi timantti ): Sääli. Pitääköhän alkaa pitää jotain rautamöhkäleitä kun ei oikein muunlaiset korut näytä kestävän käyttöä. Höh.

10 kommenttia:

 1. Oot niiiin taitava, ihanat kynnet oot taas tehny! :)Tykkään tosi paljon tosta sinisestä lakasta! ;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos kiitos :D Juuh ihan kiva perussininenhän tämä on (: Sääli kun on niin huonolaatuinen.

  VastaaPoista
 3. Olis hauska jos tekisit postauksen tuosta kynsikorusta. Miten sen olet kiinnittänyt, mistä niitä saa ja miten sen kanssa pystyy toimimaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi vitsi, hyvä idea! (: Pistetään toteutukseen!

   Poista
 4. I H A N A T! Voi jestas miten upeet kynnet. Sulla on silmää! :)

  VastaaPoista
 5. Sä kyllä aina maltat tehdä kynsiä! Ihan kunnioitettavaa nimittäin saada microhelmet kulumaan tollasella tahdilla, aikasen monta on täytynyt yksitellen asetella :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :D Olen vain tykästynyt noihin mikrohelmikoristeluihin. Ja kyllä, olen varmaan kiinnitellyt noita satoja :D Eikä vieläkään kyllästytä!

   Poista