torstai 19. tammikuuta 2012

Omat kynnet mansikka

Ja omat kynnet ovat myöskin kirsikkaa :D Ostin huuto.netistä käytettynä pari lakkaa lähes sokkona ja tämä on toinen niistä. Pullossa näytti aika marjapuuron väriseltä mutta kynsillä tuli mieleen jotain todella vanhaa. Todella vanhan värinen burgundi tms. Minäpä en siitä kauhistunut vaan jatkoin marjaisaa suunnitelmaani. Kynnet onnistuivat yli odotusten! En todellakaan osannut kuvitella että näistä tulisi näin kivat (: Sopivat talveen värinsä puolesta vaikka aihe on selkeästi kesäinen.


Pohjalla marjapuuron väristä cremelakkaa ja glitterlakkaa, koristeena kynsiteippiä ja marjafimoja.


Itse lakasta en tiedä oikeasti juuri mitään (: En ole ikinä nähnyt tälläistä pulloa! Todella erikoinen. Lakka itsessään oli ihan hyvälaatuista, sivellin ei niinkään: harjakset olivat vähän hajallaan. Luulen että tämä johtuu vain siitä, että lakka on käytetty. Tykkään muuten ostaa käytettyjä lakkoja huuto.netistä, kirpparilta ja bloggareilta! Säästää minulta valitsemisen tuskan kun ostaa sitä mitä muut haluavat myydä eikä tarvitse mennä kaupan hyllylle pähkäilemään :D Aika harvassa ovat ikävät yllätykset olleet: yhdessä lakkapaketissa tuli pullo jonka sisältönä oli muutama milli täysin pelastamattomissa olevaa tahmaantunutta lakkaa pohjalla. Olisi sietänyt heittää ihan suoraan roskiin eikä lähettää minulle. Sitten on tietysti näitä että sivellin ei pysy korkissa kiinni tms mutta sen kanssa kyllä pärjää. Pääasiassa siis positiivisia kokemuksia (:


Käytetyt tarvikkeet:

-Konad, Hardner
-L'oreal, Jet-Set Lacquer, 158
-La Femme Beauty, 85 Disco
-Depend, Quick Dry & Shine
-kynsiteippiä
-fimoja

Kai jo tiesitte että China Glazelta on tulossa oma magneettilakkakokoelma? No nyt tiedätte (: Ihan kivoja värejä, mm. joku pinkintapainen, ja vielä mahtavampia kuviointeja mitä nyt Facebookissa näin. Näyttää siltä että cracklevillityksen mentyä ohi, seuraava suuri juttu lakoissa on magneettikuviointi. Voi kun magneettilakkoja tulisi vielä vähän opiskelijaystävällisemmillä hinnoilla!

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ei valitettavasti ): Ei lue muuta kuin että 2012

   Poista
 2. Ihanat kynnet! <3 Kyllä nuo vähän marjapuuronvärisiltä näyttää, en tiedä että näyttääkö livenä, mutta kuvassa ainakin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia (: Juu kyllähän ne vähän näyttää! Jotenkin vain yksinään kynsillä niistä tuli mieleen vanha mummoväri :D

   Poista