keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Kaikkea kaikille

Tuossapa näiden kynsien periaate: "hei otampa kaikki vihreät kukka-aiheiset koristeet esiin ja laitan niitä kynsiin!" :D Tässä tulos. Ilman noita pilkkuja homma näytti varsin sekalaiselta ja tasapainottomalta, jotain yhteistä oli kynsiin saatava. Pilkkujen lisäämisen jälkeen tälläinen koristeharakka on varsin tyytyväinen (: Kivalta näyttää!


Pohjalla persikkaista shimmerlakkaa, koristeena kukkafimoja, -tarroja, -strasseja ja hologrammikoristeita sekä dotting toolilla tehtyjä palloja.


Tämä Insta-Dri -lakka oli kyllä nimensä veroinen. Todella nopeasti kuivui pintakuivaksi mutta läpeensä ei sitten kuitenkaan niin äkkiä, sitä varten tosin on pikakuivattajat. Itse välitän lakan kuivumisnopeudesta vain siinä mielessä, että kuinka nopeasti saan lisättyä uuden kerroksen entisen päälle, joten pintakuivuvuus on tärkeä ominaisuus minulle. Kyllä jo 10 euron arvoiselta itseään pikakuivuvaksi mainostavalta lakalta voi jotain jo odottaakkin, enkä pettynyt. Onneksi hommasin näitä ihanuuksia monta pulloa alelaarista! Se ihana ihana paksu sivellin <3


Käytetyt tarvikkeet:

-Konad, Hardner
-Sally Hansen, Insta-Dri, 06 Rose-a-go-go
-Depend 033 (koristeiden kiinnitykseen)
-Eveline, Happy Colours, 451
-Depend, Quick Dry & Shine
-tarroja
-fimoja
-strasseja
-hologrammikoristeita
-dotting tool

Kotona odotti tänään neljä ihanaa pakettia kun tulin koulusta <3 Suurin osa kuun ostoksista on jo saapunut mutta odottelen vielä viimeisiä (: Vitsi kun nämä kaikki on niin kivoja! En malta odottaa että pääsen näyttämään teillekkin.

4 kommenttia: