keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Tähtitaivas

En yleensä koskaan tee samoja koristeluja kahdesti, mutta nämä kynnet menevät ihan puhtaasti kynsitieteellisen kokeilun piikkiin! Testasin nimittäin sitä, saisiko tähdet hohtamaan pimeässä kirkkaammin kuin muun kynnen. Laitoin siis tumman pohjan, valkoiset tähdet ja päälle pimeässähohtavaa päälyslakkaa. En valitettavasti saanut minkäänlaista kuvaa lopputuloksesta, mutta homma toimi! Kirkkausero oli tosin aika marginaalinen mutta eroa oli ja tähdet näkyivät kivasti pimeässä. Julistan kokeen siis onnistuneeksi (:


Pohjalla tummansinistä shimmerlakkaa, koristeena leimatut tähdet ja päälle pimeässähohtava päälyslakka.


Tämä lakkaus oli erittäin upea ennen päälyslakan lisäämistä! Pohjalakka hohti niin kauniisti sinisenä, mutta tuo pimeässähohtava lakka sumentaa pohjalakkausta jonkin verran, siksi lakka näyttää vähän oudoilta kuvissa. Tuli muuten kokeiltua ensimmäistä kertaa näitä Star Gazerin normaalilakkoja (olen kokeillut tähän mennessä vain yhtä metallilakkaa, joka on tietysti oma taiteenlajinsa) ja olen tyytyväinen! Enemmänkin kuin tyytyväinen itseasiassa. Lakka levittyi helposti, suti oli aivan mahtava ja lakka loppuen lopuksi uskomattoman kaunis. Rehellisyyden nimissä täytyy sanoa, että peittävyys oli miinusta, vasta kolme kerrosta näytti hyvältä.


Käytetyt tarvikkeet:

-Konad, Hardner
-Star Gazer, 105
-Konad, valkoinen erikoislakka
-Ghina Glaze, Ghoulish Glow
-kuviot Konadin laatasta Q1 Charming Nails

Onneksi näitä Star Gazereita löytyy vielä muutama lisää, pääsen nauttimaan niistä ihan ilman sumentavaa vaikutusta (: Vaikka pimeässä hohtavat kynnet ovat kyllä huippuhauskat!

8 kommenttia:

 1. Tästä manista tykkäään! :) Ihan tosi kiva! Sinulla on kyllä ihan toooooooodella pitkät kynnet :D Mutta ne on tasapitkät joten se on todella nättiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskiitos (: Heh. Onhan ne kasvaneet joo aika pitkiksi :D En millään raaski leikata!

   Poista
 2. Todella kivat! :)
  Itellänikin on yksi Star Gazer ja tykkään kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos (: Sääli kun ovat niin vaikeasti saatavilla, itse olen vain huuto.netissä törmännyt näihin.

   Poista
 3. Superihanat! Kivat värit, ja tuo tähtikuvio on vaan upea :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat kynnet! Mäkin haluan ton ghoulish glowin :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! (: Ebaystahan noita löytyy alle kympillä.

   Poista