torstai 5. tammikuuta 2012

Epäonnistuu, onnistuu...

Nämä kynnet ovat varmaankin parhaat pitkään aikaan (: Yritin kokeilla jonkinlaista liukuvärimäistä lopputulosta cracklelakoilla, mutta rajasta tuli ihan selkeä viiva eikä mitään liukuvaa ollut mailla halmeilla. Päälle aloin laittamaan tarroja ja siinä vaiheessa olo alkoi olla jotain tyylillä "voieiihankamalanrumatapua!". Onneksi koristeluja lisäämällä kynsistä tuli ihan huiput! Ota siis tästä (puolitosissaan annettu) Inen kynsivinkki: jos näyttää menevän pieleen, lisää koristeita! Mielellään glitteriä niin kaikki pikkuvirheet jäävät piiloon :D


Pohjalla vedenvihreää glitterlakkaa, päälle vihreää ja sinistä cracklelakkaa ja koristeeksi kiiltäviä tarroja, mikrohelmirykelmiä ja kerros pohjalle laitettua glitterlakkaa.


Käytin tänään Seppälästä ostettua kahden euron pikkulakkaa, merkiltään Pretty Woman. Tässä oli todella hyvä sivellin! Mukavan pehmeä ja juuri sopivan levyinen. Lakka itsessään oli vähän vähemmän kehuttava, levittyvyys nimittäin oli aika heikkoa: jos vedit saman kohdan päältä uudestaan sudilla, lakka lähti ja paljas kohta jäi. Kahden euron lakalta en tosin mitään ihmeitä odota ja ihan huippukaunis lopputulos!


Käytetyt tarvikkeet:

-Konad, Hardner
-Pretty Woman, PW10
-Flormar, Graffiti Nails, G06 ja G01
-Depend, 033 (mikrohelmien kiinnitykseen)
-Depend, Quick Dry & Shine
-tarroja
-mikrohelmiä

Kävin tänään katsastamassa Joensuun viimeiset alepaikat ja täytyy sanoa että kynsitarvikkeet olivat aika heikosti edustettuina (: Ymmärtäähän sen, erilaiset kynsilakkapaketit eivät varmaan ole se suosituin kosmetiikkalahja jouluksi. Silti olisi ollut hauskaa löytää jotain jännää. Aina ei voi voittaa (:

10 kommenttia:

 1. Nämä on kyllä upeat! Ehkäpä seuraavalla epäonnistumiskerralla uskallaudun kokeilen vinkkiäsi jos kerran lopputulos tulee olemaan tälläinen :D

  VastaaPoista
 2. Kiitoskiitos :D Haha! Glitter pelastaa aina.

  VastaaPoista
 3. aika makee tuo kynsikoru! :O Mutta eikö se ole tiellä kun se on noin pitkä ?

  VastaaPoista
 4. Minustakin! :D No ei normaalielämässä kyllä ole tiellä, mutta äsken tietokoneeni sisuskaluja kaivellessa se kyllä vähän oli kun piti ahtaisiin paikkoihin käsi työntää jne.

  VastaaPoista
 5. tykkään väreistä mutta... :DD

  VastaaPoista