keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Inspiraatio iski

Kukaan ei varmaan usko jos sanon, että näiden kynsien idea ei ollut laittaa tähtiä neliön muotoon ja raitoja sisään? Nyyh! Sain inspiraation hienosta puhelimen suojakuoresta (jonka muuten tilasin itselleni, sen verran ihastuin :D), jonka kuva löytyy TÄSTÄ, jos jotakuta kiinnostaa alkuperäinen idea (: Hieman kyllä nolottaa oma väkerrykseni verrattuna tuohon kuoreen, mutta tehty mikä tehty. Liian vähän tilaa kynnellä, siinäpä tämänkertainen selitys.


Pohjalla harmaata metallilakkaa, nail art -lakoilla eripituisia viivoja ja hologrammitähdet päihin.


Rakastuin kuitenkin tähän pohjalakkaan! Sally Hansenin lakkoja näkee suomalaisissa kynsiblogeissa suht harvoin, johtuneeko sitten melko tyyriistä hinnasta vai mistä. Kuitenkin, sain yhden joululahjaksi vanhemmiltani. Valitsin ihan itse, värivalikoimat eivät olleet kovin kummoiset ja peruspinkkien joukosta löysin tämän, joka näytti valaistuksessa ihan haalean violetilta. Kotona lähemmässä tarkastelussa lakka paljastui metalliharmaaksi, jossa on vain violettia vivahdetta (: Ei mikään pettymys, aivan ihana tämä on! Pääsi ihan näkymättömälle listalleni kohtaan "The Metallilakka" ja olen niin onnellinen kun tätä on aivan mahdottoman iso pullo ( melkein 15ml). Eipä lopu kesken! Laatu oli ihan peruslakka, en huomannut mitään erikoista suuntaan tai toiseen, paitsi että tässä on ihana leveä suti (:


Käytetyt tarvikkeet:

-Konad, Hardner
-Sally Hansen, complete Salon Manicure, 330 Pedal to the Metal
-Golden Rose, Nail Art, 101, 103 ja 126
-Kiss, Nail Art, Beach Green
-Depend, 033 (hologrammikoristeiden kiinnitykseen)
-Depend, Quick Dry & Shine
-hologrammikoristeita

Hih! Puolet kuukauden kynsibudjetistani käytetty (: Toivottavasti ensi viikolla tulee paljonpaljonpaljon paketteja!

13 kommenttia:

 1. Noihan on just ihan älyttömän hienot! Tosi kekseliäät.
  Mikä on sun kuukauden kynsibudjetti?

  VastaaPoista
 2. Kiitosta vain (: Kuukauden kynsibudjetti on 50e. Tällä rahalla saan siis tilata tavaraa.

  VastaaPoista
 3. noista kynsistä tykkään!! wau!
  en malta odottaa nähdä mitä olet tilannut jeij! :)
  Minäkin haluaisin kokeilla Sally Hansenin lakkoja, niitä on mones paikkaa kehuttu niiiiiiiin paljon... mut juuri tuon hinnan takia on jäänyt ostamatta..

  VastaaPoista
 4. These are adorable. I really like how you have the strips of different colour shooting behind the stars. :D

  VastaaPoista
 5. Tosi kivat ja ihanan värikkäät :D

  VastaaPoista
 6. Nails1820: Kiitos :D Minäkään en kyllä yhtään malta odottaa paketteja, on ne niin kivoja :D En minäkään kyllä itse Sallyja täydellä hinnalla ostaisi (: Taitavat vaan aika harvoin olla missään alennuksessa ):

  Ashesela: Thank you for your kind words (:

  Rose: Kiitoksia (:

  nella: Kiitos kaunis (:

  VastaaPoista
 7. Ihanat kynnet taas kerran! Yksi toive ois esittää, kynsikorut olisi kiva nähdä aina kokonaan kuvissa.

  VastaaPoista
 8. Kiitos paljon kehuista ja palautteesta (: Olen tähän mennessä priorisoinut kynsien kuvaamisen ja koska kynsikoruni ovat melko isoja tai pitkiä, joudun ottamaan kuvat kauempaa jos haluan kynsikorun kuvaan. Mutta voin toki kokeilla miltä se näyttäisi (:

  VastaaPoista
 9. Ihanat kynnet! Veljelläkin on tuo sama puhelin, hänkin alkoi miettimään tuosta kuvasta että pitäisi hankkia puhelimeen uusi takakuori :D Se oli kyllä kieltämättä tosi hieno... (:

  VastaaPoista
 10. Kiitos! :D Sano veljellesi että ebaysta saa noita kuoria about kahdella eurolla että siitä vaan tilaamaan :D Ei paljon kukkaroa kevennä!

  VastaaPoista