keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Luv luv

Tänään oli kyllä pää IHAN tyhjä kynsien osalta! Jotenkin sitä vaan ajatteli että hömm, joo, tehään vaikka liukuvärjäys kun en muuta keksi ja edellisestä on aikaa ja höm... Ja kuitenkin lopputuloksena on näinkin kivat kynnet. Ihmeellistä :D Tuossa on siis muuten oikeasti kolmen värin liukuväri, mutta kuten vähän ennen lakkausta ajattelinkin, tuo keskimmäinen sävy hukkuu liikaa pohjaan. Eipä se nyt haittaa, toimii hyvin noinkin.



Pohjalla kolmen värin liukuvärjäys, koristeena tarroja, sydänstrasseja ja dotting toolilla tehtyjä pisteitä.

Depend 302 - nro 440

Oikeasti tämä käyttämäni Dependin lakka on kuvista poiketen ruskeampi, ei ihan noin vaaleanpunainen. Semmoinen tumma, likainen ja vanha roosa :D Ei mikään ihanin sävy noin kuvailtuna. Tässä on myös ihanaa hopeanväristä pikku shimmeriä ja koko komeus kuivuu vielä mataksi. Hauska lisäys lakkakokoelmiin.


Käytetyt tarvikkeet:

-Depend, 079 Protective base coat
-Depend, 302
-Eveline, Happy Colours, 497
-Sinful Colors, 152 Cream Pink
-Depend, 033 (strassien kiinnitykseen)
-Flormar, 313
-Seche Vite
-tarroja
-strasseja
-strassikynä
-dotting tool



Loppuun vielä kuva tämmöisestä ihmeellisyydestä :D Mitä tälle on oikein tapahtunut? Miten smile line voi olla noin vinksahtanut? Apua, voikohan tuota korjata...

34 kommenttia:

  1. hrr, onpa jännän näköi toi kynsi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on :D Ihan outo! Itsekkin huomasin tuon vasta eilen.

      Poista
  2. ihanan hempeä lakkaus! :) TOsihienot kynnet
    paitsi tuo pikkurilli, se oli hieman pelottavan näköinen :O :D Mutta äidillänikin on tuo kynsiraja tollanen outo, en tiedä miten se on siihen kuntoon mennyt mutta ei se ainakaan vielä ole mennyt pois vaikka sil on ollut se jo kauan :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia paljon (: Ai pelottava? Voi ei :D Taidan sitten joutua kärsimään tommoisesta kulmikkaasta kynnestä loppuikäni... Nyyh. Lakkaa vaan päälle niin kukaan ei huomaa :D

      Poista
  3. Oliskohan sulla mennyt jotain (terävää?) kynnen alle silleen, että se olisi irroittanut kynttä sormesta(vaalea osa kynnestähän on "irti" sormesta) ja lopputulos on tuo? Veikkaan, että olisit huomannut sen kyllä, koska jonkun terävän osuessa kynnen alle, aiaiai, se sattuu tolkuttomasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voipi olla o: En kyllä yhtään muista että olisi, mutta ei niin pientä asiaa enää vaikka tyyliin viikon päästä muistakkaan :D

      Poista
  4. Hui hitto, että pelästyin tota kynttä :'D Ei se kyllä ihan normaalilta vaikuta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No höh :D En ajatellut että se olisi pelottava... Joo ei kyllä kauhean normaalia tommoinen iso kulma tuossa :D

      Poista
  5. Huui toi kynsi. Mut muuten tosi ihana lakkaus, liukuvärjäyski on tosi nätti !:)

    juuliamaisa.blogspot.com

    VastaaPoista
  6. Komeet kynnet kyllä, taas. :)
    Ja toi kynsi, hmmm. Mulla lähti joskus tolleen samalla lailla karkaan toi raja ja loppujen lopuks se oli niin pitkällä että raja meni alle puolessa välissä kynttä. :o En tiedä mistä se sillon johtu kun ihan yhtäkkiä iski, sitten vaan ajan mukana se taas palautu normaaliks.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jopas on jännä juttu sinullakin o: Minäkin kyllä luulen ja toivon että on vain ohimenevää. Ei ole edes kipeä eikä kynnessä ole mitään muuta omituista (:

      Poista
  7. Kannattaa seurailla tuota smilelinen vetäytymistä. Mun äidillä oli tuota samaa ensin yhdessä sormessa, ja sitten sama vaiva "levisi" muihinkin sormiin. Lääkärin diagnoosi oli alkava psoriasis, ja hoidoksi määrättiin kortisonia kynsiin. Ei siis hengenvaarallista, eikä välttämättä koske sinua, mutta aattelin kertoa yhtenä vaihtoehtona. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä (: Tarkkailen! Psoriasis ei kyllä ole kovin mukava vaiva. Toivottavasti ei vaan ole sitä.

      Poista
  8. hui! toi kynsi! :o onkse muuten oikeesti ton värinen vai ootko tehny sille jotain?

    mut noi love kynnet on ihanat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihan oikeasti noin keltainen :D Johtuu ihan vaan lakkaamisesta. Kynsilakka kun tuppaa värjäämään kynnet aika ikävästi (: Nyt tosin uutta, vaaleampaa kynttä kasvaa koko ajan tilalle. Ilmeisesti nykyinen aluslakkani vähän estää pahinta kellertymistä.

      Poista
  9. Ompas oudosti käynyt pikkurillille :o Mä varmaan ite leikkaisin sen lyhyeks ja yrittäisin kasvattaa uudelleen, jos ottas helpommin lyhyenä takaisin petiin kiinni.

    Kivat värit tossa liukuvärjäyksessä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muuten hyvä idea tuo leikkaaminen, mutta kynsipetiä ei vain ole tuossa kohtaa ollenkaan :D Toki voisihan tuota ainakin yrittää. Ja kiitoksia!

      Poista
  10. Auts ! Mulla on just samanlainen kynsi, ensin se oli vasemmassa nimettömässä, n. 2v ja nyt alkaa normalisoitua. Vaan nyt toi ilmiö tuli oikeaan etusormeen. Itelle tuli kynsisieni mieleen ja odottelen pääsyä lääkäriin, kun siihen auttaa vain 3-6kk lääkekuuri.
    Toisaalta mulla se vois olla prsoriasistakin, koska isälläni oli se tauti ja on mulla joskus ollut päänahassa hilseileviä länttejä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eli en ole sitten todellakaan yksin tämän asian kanssa :D Minä en kyllä taida lääkäriin asti mennä, tämä ei nimittäin ole mitään muuta kuin kosmeettinen vaiva. Toivottavasti saat itsellesi kuitenkin apua! (:

      Poista
  11. No ohhoh, on se tosiaan omituinen :/ enpä ennen oo moista nähnyt :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep >: En minäkään. Täytyy tosiaan toivoa että palautuu ittekseen normaaliksi (:

      Poista
  12. Nätti lakkaus ja kivat kuvitukset :)

    VastaaPoista
  13. Lakkaus on sievä, mut tuo on pikkurilli, jaiks! Mua ei niinkään kauhistuttanut smile linen muoto, mut kynnen väri. En oo koskaan nähnyt noin värjäytyneitä kynsiä ja taidankin sanoa, ettei mulla oo koskaan kynnet olleetkaan kellastuneet... Onneksi oot löytänyt paremman aluslakan :).
    Toivottavasti kynsi parantuu pian. Mene ihmeessä näyttämään lääkäriin, jos leviää muihinkin sormiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D Minulle tämä alkaa olla niin normaali kynnen väri, etten edes tajua että jonkun toisen mielestä se on erikoinen. Tosiaan, uutta ei-värjääntynyttä kynttä tuolta kasvaa onneksi tilalle joten syytän keltaisuudesta huonoja aluslakkoja (: Täytyy tarkkailla tosiaan tätä kynsitilannetta, kiitos.

      Poista
  14. Mun varpaankynsi näytti tuolle ja ostin siihen naloxin se oli kallista kun mikä mutta heti parin kerran jälkeen alkoi kynnet valenemaan. Sehän on kynsivaurioiden hoitoon ja tietysti kynsisienen. Sientä mulla ei ole mut apteekki suositteli ja sanoi että on hintansa väärtti. Olen sitä sormiinkin laittanut ennen nukkumaan menoa. Vielä kun jaksaa noin kuukauden pari käyttää niin pitäisi olla jo kunnon tuloksia ja näkee korjaantuuko smile line.

    http://lakkaaddikti.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä (: Valitettavasti minulla ei ole varaa ostaa lääkkeitä jotka ovat kalliita kuin mitkä :D Odottelen nyt rauhassa alkaako kynsilakattomuus auttaa ja mihin suuntaan tilanne etenee ennenkuin alan miettiä lääkitystä.

      Poista
    2. Se ei apteekin mukaan ole lääke.... ja joo n.35€ syö budjettia. Kyllä meidän isäntä vähän kehui tätä kokeilua kun kerroin hinnan :D vaiks ei sen väliä jos vaan auttaa ja vastaavia oli kyllä halvempiakin mutta kun niissä oli pidempi odotusaika tuloksissa :/ ei malttaminen/odotus ole mun laji sitten yhtään. Mun menttaliteetilolä kaiken mitä netistäkin tilasin tänään olis pitänyt olla jo eilen minulla :D

      Poista
  15. NORMAALI KYNNEN VÄRI ?!?!?!?!?!
    en oo koko lyhyen elämäni aikana nähnyt noin ruskeaa kynttä :D
    säikähin ihan hirveesti :o miten kynsi voi muuttua tuon väriseks ? en ymmärrä :OOO
    mutta tuo smile line, siitä en muuta tiiä ku että mun siskolla on vähän samanlainen mutta sillä ei kyllä noin paljon oo..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahahaha :DDD Voi ei, anteeksi että säikäytin! Itse olen niin tottunut tuohon kynnen väriin etten sen enempää edes kiinnittänyt siihen huomiota :D Ja juuh, kynnestä tulee tuon näköinen kun käyttää vuoden ajan joka päivä kynsillään lakkaa :D

      Smile linen vinksahtaneisuuteen johtaneista tapahtumista olen paljonkin puhunut myöhemmin tässä blogissa, mutta lyhyesti: erään lakan aiheuttama allerginen reaktio aiheutti kynsien irtoamisen kärjestä :(

      Poista
  16. En millään pahalla tarkottanut, mutta mulla on ollut vuoden melkeen jokaisena paivänä kynsilakkaa, ja tosi harvoin aluslakat alla ja mulla on melkeen normaalit kynnet:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei huolta, en todellakaan ottanut pahalla! (: Olet sitten vain tosi onnekas tapaus, olen ihan kade. Ilmeisesti kynsien värjäytyminenkin on yksilöllistä? Jännä juttu :D

      Poista
  17. Kyllä suosittelisin käymään apteekissa, lääkärissä tai kosmetologilla.
    Epäilen, että kynsisieni. Se sitten leviää kun rutto ja on äärettömän vaikeahoitoinen. Plus helvetin ruma. Että kannattaa miettiä onko varaa hoitaa tota. Joku siitä tulee huomauttamaan jossain vaiheessa....... Ja ihan muidenkin takia. Kaverilla ku käyt vessas ja peset kädet ja pyyhit kaverin pyyhkeeseen, voi pöpö päästä siitä kaverin kynsille ja mitä sit sille sanot!? :D Ei ollu varaa hoidattaa?? :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistäsi, mutta postaus on kirjoitettu kaksi vuotta sitten ja syynä oli allerginen reaktio kynsilakkaan, joka sai muutamasta sormesta kynnenkärjet irtoamaan kynsipedistä. Sienistä ei siis tietoakaan (:

      Poista