perjantai 25. toukokuuta 2012

Minttukarkit

Ollaan miehen kanssa menossa huomenna kihlajaisjuhliin ja tein sitten mekkooni sopivat juhlakynnet (: Mekkoni on siis suloinen mintunvihreä ja siihen kuuluu vaalean persikan värinen vyö. Isosta lakkakokoelmasta on se hyöty, että löysin aivan täsmälleen samanvärisen kynsilakan! Laitoin päälle todella läpikuultavaa persikanväristä lakkaa hohtamaan ja ajattelin pitäytyä mekon tyylisissä, söpöissä ja viattomissa koristeissa. Kyllä näissä kelpaa juhlia! Tosin lakan väri vähän muuttui vihreämmäksi, mutta tuskin kukaan huomaa värieroa.



Pohjalla mintunväristä cremelakkaa ja persikanväristä efektilakkaa, koristeena nail art -lakalla tehtyjä raitoja ja tarroja.

Green Tea - nro 322

Tätä lakkaa en olekkaan koskaan käyttänyt koko kynnelle kaikesta suloisuudesta ja ihanuudestaan huolimatta. Kesäksi ihan loistava valinta (: Tämä kimaltelee, on nimittäin shimmeriä mukana. Kuivuikin niin äkisti että levitys piti tehdä nopsasti! Koostumus on myös melkoisen paksua, riippuu sitten ihan lakkaajasta tykkääkö vai ei.


Käytetyt tarvikkeet:

-Depend, 079 Protective base coat
-La Femme Beauty, Green Tea
-luminelle, 11 Corail irisè
-Golden Rose, Nail Art, 101
-Seche Vite
-tarroja

Nuo isot rusetit on muuten tehty kolmesta tarrasta: yhdestä pyöreästä ja kahdesta sydämenmuotoisesta :D Ei ollut noin isoja valkoisia rusetteja joten väkersin itse. Toivottavasti sitäkään ei huomaa.

3 kommenttia:

  1. Laitoin arvontapalkinnon tänään postiin, sori etten aikaisemmin kerennyt :) haluutko vaikka kommentilla ilmottaa kun kirje tulee perille? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mitään kiirettä, kiitos vielä kerran oikein kovasti! :D Minä laitan kommenttia tulemaan kunhan ilmestyy.

      Poista