sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Ekstra: Kynsilakkani osa 2

Toinen osa lakkakokoelmaani (: Pitemmittä puheitta vaan penkomaan!


Mavalan pikkulakkoja. Inhosin koko merkkiä vielä jonkin aikaa sitten, mutta mieleni muuttui erään kynsilakkapaketin mukana tulleen pullon myötä. Sävyt Tropique, Baghdad, Anchorage, Glasgow ja Mango orange.


Technic on minulle ihan uusi tuttavuus, nämä ovat niitä äitini ostamia lakkoja. Ainoa jota olen kokeillut on tuo punainen Tango red ja ihan hyvältä vaikutti. Sävyt Lemon sherbet, Tango red, Kool kiwi, Strawberries & cream ja Cactus flower.


Nivean satunnaisia lakkoja. Sävyt Ice rose, Star gloss, Berry charms, Vanilla ja Sugar.


Wet n Wildillä on aivan ihania glitterlakkoja! Kaleidoscope on todella ahkeraan käytetty. Sävyt Sunny side up, Burgundy frost, Sparked, Kaleidoscope ja Blue moon.


Lumenelta ikivanhaa ja uusinta uutta. Nuo vanhat ovat pysyneet erittäin hyvässä kunnossa vaikka ikää taitaa olla ainakin kymmenisen vuotta? Sävyt Auringon lämpö, Paikka auringossa, Raikas tuuli ja Hiljainen virta.


Suuria lakkoja Max Factorilta. Keskimmäinen glitterlakka on ollut erittäin rakastettu (: Sääli ettei sitä enää tietääkseni mistään saa. Sävyt Wine red, Extra glitter ja Angel nails.


Yssyn ihania isohippuisia glitterlakkoja! Huomatkaa erityisesti miten hologrammimaisesti nuo hopeat palaset hohtavat. Sävyt 45, 46, 48 ja 50.


Ihmeen hyvälaatuisia halpislakkoja Tokmannilta. Näitäkään ei kaiketi enää saa? ): Sävyt Mambo mars, Bronze x2 ja Apricot sun.


Maybellinen ja sisarsarjansa(?) Gemeyn isoja pulloja. Näistäkin pari on ollut minulla ihan varhaisteinistä asti. Sävyt Rouge passion, Red berries, Pearly pink, Bleu nuit ja Icy blue.


Hauskoja värilakkoja Yes Lovelta, kirppislöytöjä parilla eurolla. Sävyt 39, 411 ja 412.


Sabrinan salat :D Todella vanhoja myöskin. Sain siskolta joka ei itse kynsihommista välitä. Nimettömiä rassukoita ):


Hot Looks, pieniä pulloja, hauskoja värejä ja kerrankin houkuttelevia nimiä! Näitäkään ei tietääkseni enää Seppälöistä löydy. Sävyt Lola, Juicy, Minx ja Shameless.


Orlyn läpikuultavia efektilakkoja joita suunnattomasti kirosin mutta olen sittemmin oppinut käyttämään oikein: muiden lakkojen päällä tuomaan kimallusta. Sävyt Grape glitz, Limelite ja Pink lemonade.


Sekalaisia lakkoja joita on vain pari pulloa per sarja. Beautyuk:n Green ja Pink, Revlonin Tropical Tempation ja Violet Zing, Flormarin 030 ja 034, Rival de Loopin nimettömät ja Sinful colorsin Dream on ja Cream pink.


Lisää sekalaisia. Älkää ikinä koskeko noihin Casuellen glitterkammotuksiin, niissä menee kyllä rahat ihan hukkaan! Karmeaa kuraa, onneksi näitä ei enää edes myydä. Quick drying(?) 27 ja 29, Racine Coloursin nimettömät, Yssyn 41 ja 50 sekä Casuellen glitternimettömät.


Sitten yhden pullon ihmeitä. Jos oikein muistan, oikeanpuolimmaisin lakka taitaa olla ihka ensimmäinen oma kynsilakkani. Ihan vähän on pullosta jäljellä, oli kyllä nuorempana todella käytetty. Saa nähdä milloin raaskin pullon lopullisesti tyhjentää :D Isadoran Dazzling Aqua, Snowcrystalin 434, Evelinen 333, Golden Rosen 180, Creation Lamiksen UV glitter, Ivstyn 39, New York Summerin Fire red glitter ja Lavalin Blue glitter.


Sekalaisia riittää (: Kivasti tuo Models own oikein hyppää silmille tuolta :D Yesensyn 14, Nice Viewin nimetön, Gallery Coloursin Posh peony, Stargazerin 234, Models ownin Lemon sherbet, The Face Shopin nimetön, Couleurs Naturen Parme romantique ja Essien Mint candy apple.


Viimeinen erä satunnaisia. Olisikos Chanelille pitänyt omistaa oma kuva? :D Yesensyn 84, Beautistylen 89, LR:n nimetön, Chanelin Lotus Rouge, täysin nimetön, toinen täysin nimetön, kolmas nimetön, Lancomen nimetön ja Trindin 26.


Sitten muihin kuin värilakkoihin. Uunituore kokoelma Flormarin crackleja jotka vasta itseasiassa esittelinkin :D Sävyt G01, G02, G03, G04, G05, G06, G07, G08, G09, G10 ja G11.


Muita crackleja. Jotenkin tuntuu että Isadora on vähän kärsinyt inflaatiota näissä cracklehommissa? :D Isadoran Masterpiece pink, Spraycan blue, Subway green, Pink bite ja Blue burner, Dependin 5010, H&M:n Cracked black ja Golden Rosen 01.


Nail art -lakat. Näitä on kertynyt pienessä ajassa todella monta (: Kissin Beach green, Bikini pink ja Pearl blue, Golden Rosen 101, 103, 106, 122, 123 ja 126 sekä yksi Nail Starin nimetön.


Viimeisimpänä muttei todellakaan vähäisimpänä Konadin leimauslakat (: Näillähän nyt ei tosiaankaan mitään sen kummempia nimiä ole joten vähän turha varmaankin listata :D Suurin osa tuli synttärilahjaksi keväällä saamassani Gold Setissä ja hopea ja kulta ovat sitten uusia tuttavuuksia (: Pastellivärit edelleen himottaisivat!

Siinäpä koko lakkakokoelmani :D Ei jotenkin tunnu yhtään niin paljolta näin listattuna, mutta olisittepa nähneet mikä kasa meidän olkkarin lattialla oli eilen ja miten paljon aikaa tänä aamuna meni niiden uudelleenjärjestelyyn... Apua. Ja kaikkein huolestuttavinta on, että maailmassa on vielä aika monta lakkaa jotka haluaisin. Kaiken kaikkiaan kaikki erikoislakat yms. mukaan laskettuna Helmerin saldo on tällä hetkellä 354 lakkaa. Ylittääkö joku tämän? :D Ilmoittautukaa, massiivisen lakkakokoelman omistajat!

20 kommenttia:

  1. No mutta sähän oot hamstrannu ihan aimo kasan noita lakkoja :) Itelläni on ehkä lähemmäs 150 lakkaa vaikka "edistyneemmäksi" kynsiharrastajaksi itseni laskenkin. :D Kyllä niillä pärjää vaikka saishan niitä enemmänkin olla. Enkä oo ikinä tajunnu tuota ettei kukaan tykkää Mavalasta, mun mielestä ne on ihan kelpo lakkoja!

    VastaaPoista
  2. Ai ei tunnu paljolta?? :o mulla on alle 30 lakkaa, lähempänä varmaan 20 :D tosin vasta aika uusi tää mun kynsi-innostus, että eiköhän niitä ehdi kerääntymään :)

    VastaaPoista
  3. Hantta: No vähän on tullut hankittuam juu :D Aina tulee vastaan jotain kivaa. Eiköhän 150 ole myös aika paljon enemmän kuin mitä perusnainen omistaa... :D Itsellä oli Mavalasta huonoja kokemuksia (: Pullon korkki jumahti kiinni ja yritettiin väkisin sitä avata ja koko höskä räjähti seinille :D Mutta voitin pelkoni ja nykyään mavalat on ihan kivoja (:

    Jane: Haha :D Eipä itsellänikään ollut kuin parisenkymmentä lakkaa ennen kynsi-innostuksen iskemistä (: Kyllä niitä sitten alkaa kerääntyä! Varo vain :D

    VastaaPoista
  4. Vähänkö paljon lakkoja!
    Itsellä taisi ylittyä 60 raja juuri äsken..

    VastaaPoista
  5. Hah, mullakin on kerran MUSTA kynsilakka levinny päälle mutta se johtu siitä että miksasin yhen toisen mustan lakan jämiä siihen täydempään pulloon ja niin.. Loput voi arvata. :D Se melkeinpä räjähti. Mutta ite oon huomannu semmosen keinon olevan aika kätsy noiden jumittuneiden korkkien kanssa, että käärii vaan kumihanskan ympärille ja sen avulla aukasee! Toimii aina. Ainakin mulla. :)

    VastaaPoista
  6. Apua :DD On tää kynsilakkatouhu joskus vaarallista. Kumihanska onkin oiva vinkki! Meillä käytetään avomiehen leathermanin pihtejä ja niistä jää iloisia naarmuja mun kynsilakkarassukoihin ):

    VastaaPoista
  7. CCUK:in lakkoja ainakin meidän K-marketissa myydään :O

    VastaaPoista
  8. K-marketissa!? Ooo! Ikinä en ole k-marketissa vielä kynsilakkoja nähnyt. Olen kade :D Ostaisin noita lisääkin, ovat halpoja ja hyviä.

    VastaaPoista
  9. Haha, samaa mieltä noista Casuellen glitterlakoista. En oo huonompaan lakkaan törmänny koskaan. :-D

    VastaaPoista
  10. No ihan oikeassa olet :D Surkeinta lakkaa sitten ikinä!

    VastaaPoista
  11. Onpas paljon lakkoja! Tulee hyvä mieli katellessa, itelläni on ehkä 50 lakkapulloa (vasta?) ja tällaisia määriä katsellessa tuntuu oikeutetulta ostaa lisää :D "Mullahan on vasta vähän verrattuna esimerkiksi Ineen...".
    Tossa edellisessä postauksessa Anytimen lakoista mulla on justiin samat oranssi ja vihreä pyöreissä puteloissa :) Se oranssi on kiva, vihreä ei peitä ellei heitä kymmentä kerrosta kynnelle. Sääli, koska ne sävyt sopisivat muuten niin hyvin yhteen.
    Wet'n Wildiin en oo uskaltanut koskea, mutta jotenkin alkoi houkuttamaan nyt...

    VastaaPoista
  12. Voi kiva jos saat näistä hyvän mielen ja syyn haalia lisää lakkoja (: Huomasin itsekkin kyllä ettei tuo vihreä ole oikein peittävä... Onneksi yleensä jaksan kerrostaa (: Wet n Wildin peruslakkoja en ole uskaltanut vielä testata mutta ainakin glittereistä tykkään o: Seppälöissä on tällä hetkellä joitakin Wet n Wildin lakkoja puoleen hintaan, joten nyt jos koskaan kannattaa käydä hakemassa pullo kokeiluun! (:

    VastaaPoista
  13. ! Täytyy heti huomenna lähteä Seppälään lakkoja ostelemaan 8)

    VastaaPoista
  14. Mulla on suunnitelmissa tehdä kokoelmapostaus, mutta en uskalla... Niitä on liikaa! Koska ne ei enää mahdu keväällä ostamaani lipastoon, jonka piti olla iso. Mutta saattaisinhan siinä inventoidessa luopua jostain...

    VastaaPoista
  15. No onpa sulla nainen kyllä melkoinen määrä kynsilakkoja! Ite piti käydä laskemassa ihan omansa, mulla on (vasta) 134 lakkaa. Meillä mies jo tuosta määrästä huokailee. Mites teillä kotona, komentoiko se toinen puolisko paljonkin kun tuot uusi lakkoja kokoelmiisi tai jo olemassa olevaa määrää?

    No nyt voin ainakin sanoa, että ei tää oo vielä ees paljon :D

    VastaaPoista
  16. asetonihuuruja: Anna mennä vain! Kyllä minua ainakin kiinnostaa ihmisten lakkakokoelmat :D Ja mitä sitä turhaan luopumaan asioista joista tykkää (:

    Bambi: Heh :D Kyllähän tuo mies kommentoi noita lakkaostoksia useinkin sanoin "ei taas" ja "voi luoja" mutta taitaa se pientä ylpeyttä vaimokkeensa harrastuksesta ja suuresta kokoelmasta repiä :D

    VastaaPoista
  17. Sulla on älyttömästi kynsilakkoja. Itelläni jotain 40 ja äiti aikaisemmin huokaili, kun sanoin, että pitäis päästä kauppaan ostamaan lisää lakkoja ("Ei kai maailmassa edes ole noin paljon värejä").
    Mää oon aina tykänny Mavalasta, musta lakat on hyviä ja peittäviä. :)
    Mulla ja mun kaverilla on molemmilla toi Technicin kool kiwi -lakka, mutta ei kumpikaan olla oikeen tykätty, kun se onkin kynnessä omituisen väristä. Mulla on myös Technicin jet black ja siona island, mutta toisesta meni heti korkki rikki, eikä nää lakat oo musta kovin peittäviä ja lisäksi haisee kummalle. Mitä sä oot niistä tykänny? :D
    Ja mulla on ollu just samanlainen sininen sabrinan salat lakka, mutta heitin sen pois kun se meni vanhaksi. Muistan, kun piti joskus ala-asteella saada se yksi Sabrinan salat lehti vain kun siinä oli hieno kynsilakka.
    Mitä muuten tykkäät IsaDoran lakoista (ei crackle)? Ne on mun lemppareita kauniiden värien takia.
    Niin ja mitä mieltä oot noista Kissin nail art lakoista? Mulla on just samat 3, mutta en oo hirveesti käyttäny niitä. Ainakin yhdestä meni sitäpaitsi korkki aika pian rikki.
    Ai niin ja minulla on kans ollut tuollainen samanlainen Trindin hilelakka, paitsi että se oli hopea. Heitin sen juuri eilen pois, koska se oli mennyt vanhaksi.

    VastaaPoista
  18. Heh (: Onhan noita tosiaan melkoinen kasa. Techniciä en ole vielä ehtinyt kokeilla kun on niin paljon muita uutuuslakkoja jonossa odottamassa :D Äidin kynsiin lakkasin tosin tuolla Tango Redillä ja vaikutti kyllä ihan hyvältä o: Mutta tästä voin kertoa enemmän sitten kun olen omiin kynsiini noita kokeillut.

    Isadoran värilakkoihin en ole hirveästi tutustunut, tuo on itse asiassa ensimmäinen pullo jonka omistan enkä ole sitäkään vielä ehtinyt kokeilla (: Mutta olen kuullut niistä pelkkää hyvää.

    Kissin nail art -lakat on kyllä todella kivoja! Haluaisin lisää värejä (: Kannattaahan niitä käyttää, saa paljon hauskoja juttuja aikaan.

    Ja kynsilakkoja kannattaa ainakin yrittää pelastaa kynsilakan ohennusaineella (thinner)! Vanhatkin kynsilakat notkistuvat ja ovat taas käyttökelpoisia kun tipauttaa muutaman tipan sellaista sekaan (: Ainakin Mavalalla on myynnissä ihan perus Anttiloissa.

    VastaaPoista