perjantai 7. lokakuuta 2011

Hassua pallottelua ja viimeinkin ne ostokset!

Näistä kynsistä tuli vähän hassut. Alkuperäinen ajatus oli, että pelkistään kulmissa on paljon palloja mutta kuten usein käy, lopputulos on jotain ihan muuta. En vain saanut palloja kulmiin mitenkään siistin näköisesti joten palloitin sitten reunat ihan kokonaan :D Kärsivällisyyshommiahan tämä taas oli. Hauskasti väritkin sopivat oudolla tavalla yhteen.


Pohjalla vihreää lakkaa, vaaleanpunaisella lakalla palloja, sydänstrassit ja kultaglitteriä päälle.


Olen viime aikoina tehnyt melko monta lakkausta joka sisältää palloja ja mattaa. Tästäkin meinasi tulla sellainen! Onneksi tajusin jättää matan kuitenkin pois, ei varmaan olisi ollut yhtä kivan näköinen kuin näin kiiltävänä.


Käytetyt tarvikkeet:

-Konad, Hardner
-e.l.f. Teal Blue (höpö höpö, vihreähän tämä on ihan selvästi)
-e.l.f. Coral
-Mavala, Incolore (strassien kiinnitykseen)
-e.l.f. Golden Goddess
-Seche Vite
-dotting tool
-strasseja
-strassitikku

Ja nyt odotus viimein palkitaan! Vuorossa on ne paljon puhutut ostokset :D Haha, ihankuin jotain maata mullistavaa olisi tapahtunut. Äskeisessä käytettyjen tarvikkeiden listassa oli jo pieni vihje siitä mitä on tullut hankittua, mutta en pakota teitä arvailemaan vaan saatte ihan kuvankin. Tämän kuun ostokset part 1, eli ne jotka saapuivat postauksen tekoon mennessä.


Näin paljon kynsi-iloa saa siis reilulla neljällä kympillä :D Tarkastellaan nyt sentään lähemmin.


Cesarsshopin alennuksesta saapunut paketti, koko satsi 25,5€ (: Kultainen ja hopeinen leimauslakka, päälyslakka, hardner, Charming Nailsin laatta ja lahjana tullut paketti kynsitatuointeja(?). Yksi asia nyt vain vaivaa, miten tuota hardneria oikeasti kuuluu käyttää? Testasin sitä ensimmäisen kerran tänään ja kun se kuivui sellaiseksi kiiltäväksi pinnaksi kynnen päälle niin käytin aluslakkana. Cesarsshopin tai edes Konadin sivuilla ei sanota mitään. Siis onko tämä oikeasti aluslakka vai jonkinlainen kynsikuuri jota suditaan aluslakan alle? Auttakaa hölmöä :D

220, 227, 5010, 245, 221

Dependin lakkoja (: Värilakat on ostettu ihan fyysisesti Kicksin alennusmyynnistä ota 2 maksa 1, joten eivät menneet nettitilausbudjetista. Cracklelakka taas tuli huuto.netin kautta erittäin halvalla (1,75€)  ja ihan uusi. Eikös olekkin mahtavan värinen?

L'orealin aluslakka, beautyuk: Pink, H&M: Electric, Snowcrystal: 434, Mavala: Tropique, purkissa mikrohelmiä


Ja lopuksi satunnaiset sälät. Kaksi eri kynsilakkapakettia ja Sonnelan blogikirppikseltä ostetut tuotteet. Nuo tarrat ovat muuten ihan mahtavia! Tosi kauniita, eri väreissä kimaltelevia perhosia ja kukkia. En ymmärrä miksi Sonne halusi näistä luopua tai miksi ne olivat vielä jäljellä kirppistä seuraavana päivänä mutta se oli kyllä minun onneni. Niin kauniita <3

Siinäpä näitä nyt oli :D Yksi paketti on matkalla luokseni ja muutamia huutoja on vielä tekemättä, joten part 2 saa nyt mennä jonnekkin hamaan tulevaisuuteen. Ah, vihdoinkin pääsen noita käyttämään. Ette usko että on tehnyt tiukkaa vain katsella ihanuuksia monta päivää! Olen sanonut tämän ennenkin ja nyt taas uudestaan: ei ole bloggarin elämä helppoa.

10 kommenttia:

 1. Ihania ostoksia :O wow wow wow!! Minullaki on tuollaisia kynsitarroja siis samanmerkkisiä, mutta ne ovat kyl niin huonolaatuisia kuin olla ja voi :( Ei ne pysyny kauaa kynsillä, tunnin tai kaks vaikka laitoin päällyslakkaa... toivotaan että sinun tarrasi pysyvät paremmin :)

  VastaaPoista
 2. Onko tuo Dependin 227 kuin lähellä teal bluen sävyä? 8D Rakastan nimittäin tuota dependin sävyä hurjasti, mutta pullokoko ärsyttää. :D

  Ihania ostoksia kaikki!

  VastaaPoista
 3. Ihania ostoksia. Kun keksit kuinka Hardeneria käytetään, ilmoittele. Itsekin voisin olla siitä kiinnostunut, etenkin jos toimisi yksinään aluslakan korvikkeena (miten niin laiska lakkaaja, kaksi kärpäistä yhdellä iskulla)!

  VastaaPoista
 4. Nails1820: Hahaa :D Ne on ihania <3 Tuota huonolaatuisuutta vähän pelkäsinkin mutta aion kyllä kaikkeni yrittää että pysyisivät!

  Noora: Teal Blue ja 227 on todellakin tosi samanväriset, mutta 227:ssä on hopeista mikroglitteriä ja Teal Blue on creme (: Ei niiden välillä oikein muuta eroa ole.

  Bambi: Kiitos! :D Tottahan toki, Hardner pistetään nyt tarkastelun alle (: Raportoin jos tosiaan toimii aluslakkana!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kiitos (: Ostokset on ihania <3

  VastaaPoista
 6. Ihanat kynnet, ja ihanat ostokset :)

  VastaaPoista
 7. Nätit kynnet :)
  Ihania ostoksia!

  VastaaPoista