torstai 27. lokakuuta 2011

Herkkää ja pastellista

Kaiken tämän halloweenhössötyksen keskellä onnistuin sitten olemaan täysin eri vuodenajassa ja tein hempeän kesäiset pastellikynnet kukkasineen. Inspiraatiota ei vaan voi tukahduttaa! Erittäin vaikeasti kuvattavat kynnet, tuo söpö vaaleanpunainen helmiäislakka hohtaa tolkuttomasti valossa ja jouduin taivuttelemään kättäni ihan omituisiin kulmiin ja sittenkin parhaassa kuvassa on ylivalottuneita kohtia. Silti erittäin söpöt kynnet (: Tyttömäiset.


Pohjalla vaaleanpunaista helmiäislakkaa, hologrammikoristekukat ja lehtitarrat sekä dotting toolilla vaaleankeltaisia pilkkuja.


Pilkut ovat todellakin vaaleankeltaisia eikä valkoisia niinkuin kuvasta voisi päätellä. Käytin pitkästä aikaa rakastamaani Rimmelin sitruunantuoksuista lakkaa ja olen vähän hämmentynyt: toisessa kädessä tuoksuu pelkkä Seche Vite ja toisessa sitruuna. Tuoksuisikohan toinen käsi paremmin jos keltaista olisi enemmän?


Käytetyt tarvikkeet:

-Oriflame, Nail Shield
-beautyuk, No 7 - Pink
-Maybelline, mini Colorama, 36 Crystal Clear (hologrammikoristeiden kiinnitykseen)
-Rimmel, I <3 Lasting Finish, 058 Lemon Drop
-Seche Vite
-hologrammikuvioita
-tarroja
-dotting tool


Viimeinenkin tämän kuun huuto.net saaliista saapui :D Myyjä oli ostosten aikaan lomalla ja siksi postituksessa vähän kesti. En valita, sain nimittäin erittäin ystävällisesti yllätyksen korvaukseksi viivästyksestä! Tuo hologrammikoristeita sisältävä hyrrä on siis se ostos ja tuo krhm... erittäin mielenkiintoisia fimoja sisältävä hyrrä se yllätys. Saa nähdä mitä noista keksii, on nimittäin sen verran omaperäisiä kuvioita :D

5 kommenttia:

 1. Nätit! Mulla tuli noista yllätysfimoista mieleen kukkien terälehdet. Ite varmaan koittaisin väsätä niistä jonkinlaisen puolikkaan kukan kynnen reunaan tai jotain. En kyllä yhtään tiiä miltä se sit todellisuudessa näyttäis. :-D

  VastaaPoista
 2. Kivat kynnet! :)
  Nuo hologrammi kuvioit on niin ihania!
  Sanoisin, että nuo fimot ovat riikinkukon sulan niitä päitä tai mitä ovatkaan :D
  http://4.bp.blogspot.com/_fWYNnNdLxHQ/SZsrjUEZK2I/AAAAAAAAE-k/29nXiR7Tz84/s320/Riikinkukon+sulka.jpg

  VastaaPoista
 3. Elli: Kiitos! (: Itsekkin mietin vähän jonkinlaista kukkakuviota ehkäpä... Hmm.

  Rose: Kiitoksia (: Olen kyllä itse ihan ihastunut noihin hologrammeihin ja sen huomaa! Hmm riikinkukkoja... Itse asiassa sain eilen vähän tähän suuntaan viittaavan idean jonka ajattelin tänään toteuttaa ;)

  VastaaPoista