lauantai 29. lokakuuta 2011

Kimallusta syksyn väreissä

Tai niin homman ainakin piti mennä :D Säihkyyhän nämä kauniisti joo (tuli testattua katulamppujen valossa: ihana kimaltelu) mutta jotenkin sekasortoisen oloinen lakkaus, ihan kuin idea olisi jäänyt johonkin. Ehkä lopputulos olisi ollut parempi jos olisin tehnyt cracklekärjistä vähän isommat mutta noh. En ole ihan varma pidänkö näistä vai en, mutta ihan vain kimaltelun takia katse ajautuu koko ajan kynsille (:


Pohjalla vihertävänturkoosia cremelakkaa, päälle isokokoisia glitterhippuja sisältävää lakkaa, kärjet tehty sahalaitatyyliin cracklelakalla sekä rajattu kynsiteipillä ja lopuksi lisätty vielä hologrammikukkia.


Tämä oli muuten ensimmäinen Snowcrystalin lakkani ja täytyy myöntää että tykkään. Peitti todella hyvin ja levittyikin ihan kivasti. Voisin ottaa tätä lajia lisääkin (:


Käytetyt tarvikkeet:

-Oriflame, Nail Shield
-Snowcrystal, 434
-Yssy, 46
-Flormar, Graffiti Nails, G04
-Maybelline, mini Colorama, 36 Crystal Clear (hologrammikuvioiden kiinnitykseen)
-Seche Vite
-kynsiteippiä
-hologrammikuvioita

Olen nyt vähän huolissani ebay-tilauksestani. Sain tilaukselle seurantakoodin ja siitä huomasin, että paketti on kirjattu lajittelukeskukseen viikko sitten ja sen jälkeen ei olekkaan mitään merkintöjä. Myyjä kyllä sanoi että paketin tila ei päivity päivittäin mutta että viikkoon ei mitään? Rauhoitelkaa minua ja sanokaa että tämä on ihan normaalia. Olisi ihan kamalaa jos paketti olisi eksynyt johonkin matkan varrella. Nyyh.

6 kommenttia:

 1. Hauskat kynnet :)
  Ite en ole tilannut ebaysta, niin en voi sanoa.

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia (: Voi harmi. Täytyy siis vielä elää epätietoisuudessa >:

  VastaaPoista
 3. mun mielestä noi on tosi kivat ja persoonalliset kynnet! :) Onko tuo Flormarin crackle lakka muuten hyvää? Oon monesti jahkaillut niiden ostamista, mutten ole vielä uskaltautunut ostamaan totaalisen pettymyksen pelossa. :D

  VastaaPoista
 4. Kiitos paljon! (: Mitä tätä oranssia nyt testailin niin ihan kelpo tavaraa ovat! Ei mitään vikaa. Ainoastaan kulta ja hopeinen ovat vähän jollakin tapaa omituisia ja puuromaisia, mutta hyvin toimivat silti tarkoitukseensa (:

  VastaaPoista
 5. Mulla on kaikki ulkomaan seurantakoodit päättäneet matkansa lähtömaahan. Kesällä pari mun pakettia palautui vahingossa postista takaisin lähettäjälle ja kun asiaa selvitettiin niin postista sanottiin, että olisi käytännössä mahdotonta jatkaa seuraamista Suomessa eli jos haluaisi varmistaa kulun niin taitaa olla kuljetusliike ainoa vaihtoehto ja hintakin on sen mukainen ;) Tuttu jenkeistä joka asuu maalla, sanoi että heiltä pienemmät lähetykset lähtee ulkomaille aina sitten kun tyyliin joku rullakko on täysi, mullakin tuli strassit jenkeistä alle viikossa ja välillä saattaa mennä useampi viikko! Eiköhän se sunkin paketti sieltä pian saavu ;)

  VastaaPoista
 6. Kiitos vastauksesta :D Nyt kyllä huojensi oloa kummasti! Eipä auta sitten kun rauhassa vaan odotella (:

  VastaaPoista