lauantai 8. lokakuuta 2011

Strassit ovat rikkaus

Strasseilla nimittäin saa aikaan helpot kynnet: lakan päälle strasseja ja koko manikyyri on valmis. Näihin nyt sentään käytin tähdenmuotoisia strasseja ja mustia pisteitä ettei ihan tylsäksi jäänyt. Oikeasti piti vielä tulla mikrohelmiä, mutta unohdin ne. Siis miten joku voi unohtaa koristeet kynsistä? Oma hajamielisyyteni yllättää joskus itsenikin.


Pohjalla shimmeristä nudelakkaa, kärkiin töpötelty hopeanväristä glitteriä, strassit ja päälle mattaus.


Kynteni eivät olleet värjäytyneet eilisen Konadin Hardnerin käytön jäljiltä! Uskaltaisin siis väittää että se on sopiva myös aluslakaksi. Sininen ja keltainen ovat nimittäin oman kokemusteni perusteella kaksi pahinta väriä tahrimaan kynnet.


Käytetyt tarvikkeet:

-Mavala, Super Base
-e.l.f. Blush
-e.l.f. Glitter Glam
-Mavala, Incolore (strassien kiinnitykseen)
-Rimmel, Lycra Pro, Matte Finish
-strasseja
-strassitikku


Bonuksena yleisön pyynnöstä saatte kuvan vastahankitusta korjauskynästäni! Ihan tuollainen perustarvike, mutta huomatkaa kauniisti neljän puhdistuskerran jäljiltä sottaantunut kynänkärki. Itseasiassa tänään oli huomattavissa jo pientä kuivumista: kynä nimittäin enemmän rapsutteli lakkaa pois kuin sulatti ja käteen testattuna kynsilakanpoistoainetta ei tullut läheskään niin paljon kun vielä eilen. Kyllä olen erittäin vihainen jos yksi kärki kestää neljä käyttökertaa! Täytyy nyt vielä kokeilla tuolla vanhalla huomenna uudestaan ja jos ei ala toimia niin vaihtaa se kärki. Ärsyttää.

My Dream Nails -blogissa on tänään alkanut uusi lakkauskilpailu, aiheena prinsessakynnet. Tällä kertaa osallistua voi myös rakennekynsillä joten pitäisi varmaan sanoa kynsikilpailu lakkauskilpailun sijaan. Itse en taida osallistua tällä kertaa (:

Laskin muuten eilen kynsilakkani ja värilakkoja oli 284kpl. 284! Huhhuh. Luulin määrän olevan jonkin verran päälle 200... Uusien lakkojen ostaminen vain muuttuu entistä enemmän harkinnanvaraiseksi kun sävyjä on jo niin paljon! Mutta ainahan lisää toki mahtuu... Niin kauan kuin Helmerissä tilaa riittää :D

14 kommenttia:

 1. Nätit kynnet :)
  Voisitko joskus kuvailla videon vaikks kynsilakoistasi/helmeristäsi jossa ne ovat?

  VastaaPoista
 2. Kiitos :D Videota en varmaan pysty tekemään (: On sen verran huono kamera. Katsellaan josko joskus saisi aikaan tehtyä kuvapostauksen lakoista. Tulee olemaan hommaa :D

  VastaaPoista
 3. Kivalta näyttää mattaus starrien päällä! :) 284!! Uskomatonta :D Mä huomasin tänään, että on liikaa kun ei löydä mitä on hakemassa ja löytää sellasia mitä ei muistanutkaan :D Mut ei nyt noin montaa ole!! Kunnioitettavaa suorastaan ;)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kiitos :D Hah hah! 284 on kyllä aika järkyttävä luku :D Mutta onko vielä huolestuttavampaa että muistan suunnilleen kaikki omistamani lakat? En saa kivoja yllätyksiä edes laatikkoja tutkiessa ):

  VastaaPoista
 5. Hienoa työtä, Ine! Upeat kynnet, jälleen kerran :)
  284!!!!!!!!111 Minulla on (toivottavasti) alle 100kpl, en ole piitkään aikaan laskenut, ja viimeksi kun laskin oli noin 60... Hmm, voisi ottaa ja laskea tänään, eihän minulla lauantai-iltana ole muutakaan tekemistä! :D Minulla on hirveä kammo että omistan jostain lakasta melko saman sävyn, esim. en tykkää et minulla on 5 eri pinkin SÄVYISIÄ, huiii pelottaa koko ajatus haha. Outoa, i know.

  VastaaPoista
 6. Kiitoksia! :D Laske ihmeessä, se on hauskaa hommaa :D Minullekkin inspiraatio iski kun oli vähän tylsää. Mä olen kyllä ihmeen kautta säästynyt dupeilta o.o On kaiketi niin hyvä värisilmä ja muisti että ei tule ostettua samansävyisiä :D

  VastaaPoista
 7. Voihan kökkö, jos toi corrector-kynä kuluu noin nopeesti. :(

  Kannatan Rosen ehdotusta säilytyssysteemin kuvaamisesti, myös kuvat kelpaavat :)

  VastaaPoista
 8. Tohon korjauskynän kuivumiseen.. Ittellä kun tuntunut että ei enää saa lakkoja pois ja että se kynä vaan raapii niin mä oon vaan rohkeesti dippaillu sitä kärkee lakanpoistoaineeseen. Hyvin on pelannut sen jälkeen monta kertaa. :) Ja just pari viikkoo sitten huomasin omassani (cesarin tai konadin, en tiedä kumman on.) että tuolta peräpuolelta sai irrotettua ton tupin ja sieltä paljastu vaa tyhjää tilaa ja ajattelin että onkohan se säiliö jossa on ollut kynsilakan poistoainetta. :)

  VastaaPoista
 9. Nora: Jooh kyllä ärsyttää huonolaatuiset tavarat >:( Noh voi sun :D Onneksi syysloma alkaa viikon päästä, sitten on aikaa järjestellä ja kuvata massiivista lakkakokoelmaa ;)

  Nella: Kiitos vinkistä! Jos peräpuolen saa irroitettua niin silloinhan sinne voisi periaatteessa työntää lisää kynsilakanpoistoainetta? :D Täytyy kokeilla myös omassani. En vaan jaksa uskoa että poistoaine olisi neljän kerran jälkeen jo loppu (: Vai onkohan se mahdollista?

  VastaaPoista
 10. Huh. nyt voin sanoa miehelle, että eihän mulla oo ees paljon lakkoja. Älytön määrä, tääkin mieluusti näkisi kuvia kokoelmasta ;)

  Ja hei tuo hardnerlakan toiminen alulakkana, aika hienoa. On varmaan pakko tilata itsellekin!

  Kivaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 11. Hah juu! :D Sanot vain hänelle että semmonen 300 lakkaa on jokaisen bloggarin perustarve ;) Ja kyllä, syysloma alkaa tuossa viikon päästä niin voin ottaa projektiksi kokoelman esittelyn. Ja kyllä se Hardner tosiaan aluslakkana toimi, aion käyttää sen siinä tarkoituksessa itsekkin pois kunhan sen vuoro tulee (: Viikonloppuja myös sinulle!

  VastaaPoista
 12. Saat haasteen! Muuten nätit kynnet ;)

  VastaaPoista
 13. Hahaa, vou mikä määrä lakkoja! :DD Itselläni on kanssa nyt kauhea tarve saada lisää lakkoja (must have- listalla joku n. 50 lakkaa....!) ja oonkin ihan ahkerasti niitä tilaillu. (;

  Aika nopeesti kuluu kyllä toi kynä! :o Ootko koittanu pitää pitkään sillee väärinpäin? Mun korjauskynästä (mikä on nyt jo kylläkin kuivunut) ainakin alko sillee tulla sitä ainetta paremmin! (:

  VastaaPoista
 14. Lakkoja on hieman kertynyt juu... :D Ja minullakin on vielä sellaisia himotuslakkoja jotka haluaisin saada! :D Itse asiassa laitoinkin tuon kynän seisomaan kärjelleen, katsotaan mitä tapahtuu... (:

  VastaaPoista