sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Syksyiset suklaasydämet

Jos joku nyt luuli saavansa jonkun leivontaohjeen niin antakaa anteeksi ): Kyseessä on kuitenkin vain suklaisen herkulliset, syksyisen ruskeat ja hempeän sydämelliset kynnet. Harjoittelin taas vähän koko kynnen leimailuja ja tuota noh... Tuloksen näette vaikka tuosta peukalosta :D Ei nyt ihan mennyt kuin Strömsössä mutta eipä onneksi kokonaisuutta haittaa. Omasta mielestä aivan ihanat, tykkään ja paljon (:


Pohjalla nudelakkaa, kärkiin töpötelty punaruskeaa, ruskeaa glitteriä päälle, valkoisella leimailut, sydänfimot koristeeksi ja mattaus.


Tuolla nudelakalla oli kyllä jotain pahemmanlaatuisia levittymisongelmia. Kolme kerrosta ja pinta oli edelleen iloisen raidallinen, onneksi ei vaikuttanut lopputulokseen. Cremelakat kyllä yleensä tasoittuvat vähän kuivuessaan, mutta tämä ei yhtään. Hankala tapaus.


Käytetyt tarvikkeet:

-Mavala, Super Base
-e.l.f. Innocent
-e.l.f. Mod Mauve
-Yes Love, 22
-Konadin valkoinen erikoislakka
-Mavala, Incolore (fimojen kiinnitykseen)
-Rimmel, Lycra Pro, Matte Finish
-kuviot Konadin laatasta s6
-fimoja

Jos jollain on kokemuksia Mavalan kynsilakankorjauskynästä, niin kuuntelen mielelläni (: Kynsinauhojenputsaussiveltimeni on nimittäin aivan piipussa ja seuraavaksi haluaisinkin kokeilla juuri jotain tuollaista kynää ja tietääkseni ainoa perusmarketista saatava on tuo Mavalan kappale. Cesarsshopilla olisi tietysti ollut omansa mutta en sitten ajatellut tarpeeksi tilatakseni sen pari päivää sitten ): Eipä toki, postikulut sille yhdelle kynälle olisivat ilmeisesti euron? Huuto.netissäkin näitä olisi, mutta laatu arveluttaa. Valintoja, valintoja...

10 kommenttia:

 1. Mulle tuli Konadin ranskis-setin mukana niiden korjauskynä, mutta se ei mun mielestä ollut mitenkään superhyvä. Tuntuu, että ainetta tulee sieltä tosi vähän ja aika kauan sai hinkata, että tuli puhdasta jälkeä. Oonkin nyt käytellyt sitä vain kaikkein tarkimmassa paikoissa, mihin en uskalla asetonia valuvan siveltimen kanssa koskea :D

  VastaaPoista
 2. Aijaa o: Eli ei niistä sitten oikein kunnon puhdistukseen ole... Voi itku. Pitäneekö sitten ostaa uusi sivellin >:

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanat kynnet taas jälleen!:) Ite oon tosi laiska putsaamaan yli meneviä lakkoja.:D Sitten kun lakka on kokonaan kuivunut niin levitän käsirasvaa käsiin niin sillä lähtee tosi hyvin ihosta ylimääräiset kynsilakat.O___o

  VastaaPoista
 4. Wautsiwau! Ihanat kynnet ja toi fimo! *___*

  VastaaPoista
 5. Emmi: Voi kiitos (: Mulla menee oikeasti niin paljon lakkaa kynsien yli niiden muodon takia että ne melkein vaativat sitä asetoniputsausta :D Mutta aika hyvä kikka sinullakin!

  Rose: Kiitoksia (:

  Anni: Kiva kun lämmittää mieltäsi :D

  VastaaPoista
 6. Mulla on Mavalan korjauskynä, ja se vähä mitä on tullut käytettyä oon hyväksi todennut. Kun tulee ne vaihtopäätkin mukaan :) Ihanat kynnet, nuo värit on niin herkut :)

  VastaaPoista
 7. Aijaa! o: Eli merkistäkin riippuu vähän tämä. Taidan siis kokeilla sitä Mavalaa (: Kiitoksia paljon!

  VastaaPoista
 8. Ihanat kynnet, ja rakastan varsinki tota nimettömässä olevaa sydäntä :) <3

  VastaaPoista
 9. Kiitoksia paljon kehuista (:

  VastaaPoista