sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Värien yhdistäminen on taitolaji

Siisjoo kyllähän fuksia ja limenvihreä on niin sopivat toisilleen että <3 Näissä kynsissä koristelut ovat aika vaatimattomat mutta melko krhm... mielikuvituksellinen väriyhdistelmä loistaa sitten niidenkin puolesta. Ei sillä, ei nämä minusta ihan kauheatkaan ole :D Vähän hassut vain.


Pohjalla fuksianväristä shimmerlakkaa, kärjissä limenvihreää cracklea ja kynsien keskelle tarroja.


Että olikin sitten hemmetin vaikeat kuvattavat nämä kynnet. Ulkona on sen verran valoa, ettei salaman kanssa oikein onnistu ja ilman salamaa tulee minun surkealla kamerallani pelkkiä rakeisia ja suttuisia kuvia. Vedin sitten verhot eteen ja yritin salamalla kuitenkin ja lopputuloksena ihan järkyttävät heijastukset kynsissä eikä niiden takia koristeista saa selvää. Huoh. Antakaa anteeksi nämä huonot kuvat, otin kaksi kuvasatsia ja molemmat epäonnistuivat niin totaalisesti että päätin vain ottaa vähiten surkeat. Huokaus.


Käytetyt tarvikkeet:

-Mavala, Super Base
-e.l.f. Sunset
-Depend 5010
-Seche Vite
-tarroja

Minä korjasin sen kynsilakankorjauskynän! Arvatkaapa mikä siinä oli vialla :D Ko. kynän korkki on tosiaan melko tiukka (tänään sitä auottiin puukon avulla...) ja ilmeisesti korkin mukana lähtee jotain muutakin, nimittäin se kärki! Sain jonkun loistoidean ja painoin kärkeä syvemmälle kynään ja yhtäkkiä kuului klik ja kynsilakanpoistoainetta oli jälleen erittäin runsaasti tarjolla. Siis kärki oli lähtenyt pois paikoiltaan ja siksi homma ei pelittänyt. Ihanaa että se ei ollutkaan susikappale (:

Suuri yleisö on nyt pyytänyt minua esittelemään massiivisen lakkakokoelmani ja toiveenne on kuultu :D Syysloma alkaa tosiaan viikon päästä ja olen päättänyt ottaa projektiksi lakkojen kuvaamisen ja postaamisen. Sitä odotellessanne voisitte antaa mielipiteenne siitä, kumpi on mieluisampi tapa: lakat merkeittäin vai väreittäin? Itse en millään osaa päättää.

12 kommenttia:

 1. Ine sinulla on todella hyvä mielikuvitus! Ikinä ei näe samaa mania eri väreissä tms , aina olet jotain uutta keksinyt! Huippu juttu!
  Ja uuu, en malta nähdä lakkakokoelmaasi! Suosittelisin merkeittäin, jotenkin saa paremmin hahmoteltua mitä merkkiä sinulla on eniten ja sillee, jotenkin vaan parempI! (hyvä selitys eikö vain..)

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos kiitos :D Tässähän melkein nolostuu kun saa noin paljon kehuja! Oukkei, yksi ääni siis merkeittäin lajittelulle :D Voi apua mikä urakka! Vaikka ihan hauskaahan se tulee olemaan :D

  VastaaPoista
 3. Hauskat, mutta kivat kynnet :)
  Hyvä, että sait tuon kynän toimimaan!
  Ite tykkään enemmän merkeittän. :)

  VastaaPoista
 4. Tuo sama on muakin askarruttanut :D Mutta kokoelman esittely olis tosiaan kivempi merkeittäin :)

  VastaaPoista
 5. Rose: Kiitos paljon! :D Lisä-ääniä merkeille!

  Vanquish: Heh :D Merkeittäin näyttää olevan suositumpi. Hyvä että kysyin!

  VastaaPoista
 6. Ihanat kynnet! Harmi ettei minun mielikuvitus lennä noin vapailla vesillä! :D

  VastaaPoista
 7. Kiitoksia :D Ja älähän nyt, voihan sitä värikokeiluja itsekkin keksiä :D Vaikka miltä näyttäisi neonpinkki yhdistettynä okrankeltaiseen ja limenvihreään... Mahtaisi olla kaunis yhdistelmä :D

  VastaaPoista
 8. Merkeittäin, koska värit on aika paljon vaikeampi määritellä. Ja muutenkin merkeittäin olisi kivempi :D

  VastaaPoista
 9. Okei, eiköhän tää homma merkeittäin mene :D

  VastaaPoista
 10. Sinut on haastettu! :)
  http://rosesnails.blogspot.com/2011/10/haasteita-ja-tunnustus.html

  VastaaPoista